3-zits tuinbank in teak en touwgeweven - Arjuna

  • Code: ARJUNA2
€ 4.278,24 € 5.347,80 -20%
Materiaal Teak en touw
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Aluminium
Lengte (cm) 225
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 83
Zithoogte (cm) 44

3-zits tuinbank in teakhout en handgemaakt touwgeweven.

Deze buitenbank is gemaakt met een interne structuur in een aluminium frame met epoxy poedercoating, met een teakhouten onderstel en handgeweven VRO touwinzet. EN' compleet met zit- en rugkussens in duifgrijze waterafstotende stof en witte biezen.
Deze collectie combineert de schoonheid van teakhout met het vakmanschap van weven.

Deze aanvulling is een comfortabele stoel voor buitenomgevingen die comfort, bruikbaarheid en een aangename esthetiek combineert en perfect is voor wie op zoek is naar een product dat even comfortabel als elegant is. Deze buitenbank is perfect om de ontspanning van momenten buiten op warme zomerdagen te vergroten.
Het verfijnde ontwerp maakt het een perfecte aanvulling om elke buitenruimte, zowel privé als contract, met karakter en stijl te voltooien, waardoor een exclusief decor tot leven komt met aandacht voor detail.

Het geselecteerde teakhout van Indonesische oorsprong, afkomstig uit gecontroleerde en duurzame kapbossen (INDONESIAN LEGAL WOOD). Teak is geclassificeerd als het meest waardevolle hout dat er bestaat voor meubels
buitenshuis. Het is extreem duurzaam, stabiel, bestand tegen weersinvloeden, schimmels, parasieten en insecten. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën die het duurzaam maken en de vochtopname beperken. Teakhouten meubelen die worden blootgesteld aan zon, regen, vochtigheid, enz. hebben na verloop van tijd de neiging om een zilvergrijze kleur te krijgen. Dit komt door een oppervlakte-oxidatieproces dat het hout op natuurlijke wijze beschermt. Dit proces is puur esthetisch en tast de structuur of kwaliteit van het hout niet aan

Deze bank heeft een gebroken wit weefsel terwijl de standaard kussens zijn duifgrijs met witte contrasterende biezen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:

  • 225 x 90 x 83 cm.
  • Zithoogte 44cm.


NB: de kussens zijn allemaal inbegrepen. Mogelijkheid om de kussens te personaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief