3-zits tuinbank in handgeweven polyrotan - Yoko

  • Code: YOKO2
€ 3154,73 € 3943,41 -20%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Polyrotan
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 85
Zithoogte (cm) 45

3-zits buitenbank van handgeweven polyrotan.

De 3-zits buitenbank Yoko is gemaakt met een aluminium frame en handmatig geweven door de beste vakmensen ter wereld van hoge kwaliteit Polyrattan- vezels van het merk Rehau. Deze bank kenmerkt zich door het lineaire en minimalistische design , de vierkante lijnen en de verfijning van het weefsel. De zit- en rugkussens in de kleur wit worden meegeleverd .

De verfijnde stijl, de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de golvende vormen maken hem perfect voor interieur- en exterieurinrichting . Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen is deze buitenbank niet bang voor slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen dankzij de certificering van de geweven vezel. Dankzij de grote stoel kunt u comfortabel plaats bieden aan maximaal 3 personen, ideaal voor uw momenten van gezelligheid.
De vorm van de structuur maakt het tot een groenblijvend, tijdloos product.

De producten uit deze collectie zijn met de hand geweven, hierdoor kunnen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen optreden (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare structuurkleuren:

  • bronzen
  • witte was

De afmetingen zijn:

  • Lengte: 200 cm ; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 85 cm; Zithoogte: 45cm
NB : De kussens zijn inbegrepen. Het is mogelijk om ze te personaliseren in verschillende stoffen en kleuren. Sierkussens zijn uitgesloten
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief