3-zits tuinbank in handgeweven polyrotan - Yoko

  • Code: YOKO2
€ 3.154,73 € 3.943,41 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Polyrotan
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 85
Zithoogte (cm) 45

3-zits buitenbank van handgeweven polyrotan.

De 3-zits buitenbank Yoko is gemaakt met een aluminium frame en handmatig geweven door de beste vakmensen ter wereld in hoogwaardige polyrotanvezel van het merk Rehau. Deze bank kenmerkt zich door het rechtlijnige en minimalistische design , de vierkante lijnen en de verfijning van het weefsel. De witte zit- en rugkussens zijn inbegrepen .

De verfijnde stijl, de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de golvende vormen maken het perfect voor binnen- en buitenmeubels . Dankzij het gebruik van speciale hoogwaardige materialen is deze buitenbank niet bang voor slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen dankzij de certificering van de geweven vezel. De grote zitting biedt plaats aan maximaal 3 personen, het is in feite perfect voor uw momenten van gezelligheid.
De vorm van de structuur maakt het een groenblijvend, tijdloos product.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Structuurkleuren beschikbaar:

  • bronzen
  • witte was

De afmetingen zijn:

  • Lengte: 200 cm ; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 85 cm; Zithoogte: 45cm
NB : De kussens zijn inbegrepen. Het is mogelijk om ze op maat te maken in verschillende stoffen en kleuren. Sierkussens zijn uitgesloten
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief