Buitenbank in handgeweven polyrotan - Gigi

  • Code: GIGI2
€ 1.799,53 € 2.249,41 -20%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Polyrotan
Lengte (cm) 172
Diepte (cm) 72
Hoogte (cm) 82
Zithoogte (cm) 45

Buitenbank van handgeweven polyrotanvezel.

De Gigi buitenbank heeft een structuur met een frame dat is gemaakt van gepoedercoat aluminium , waarop de hoogwaardige 3 mm dikke Polyrattan vezel van het merk Rehau met de hand is geweven . De zit- en rugkussens worden standaard meegeleverd in de kleur wit.
De zeer hoge kwaliteit van de materialen , de lichtheid van de " open weef " -esthetiek en de essentie van de vorm, maken deze bank geschikt voor de inrichting van zowel binnen- als buitenruimtes .

Deze bank wordt gekenmerkt door zijn sterke klassieke vormgeving, een stijl uit het verleden opnieuw bekeken in een buitensleutel.
De weefstijl is verfijnd en delicaat en samen met de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de beslissende vormen maken deze bank deze bank perfect voor binnen- en buiteninrichting, zowel voor privé- als contractomgevingen zoals terrassen, veranda's, tuinen, maar ze vinden ook een perfecte plaatsing bij het zwembad.
De hoogwaardige materialen die bij de vervaardiging van dit product zijn gebruikt, zijn dankzij de certificering van de verweven vezels bestand tegen slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen.

De producten uit deze collectie zijn met de hand geweven, hierdoor kunnen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen optreden (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

De afwerking van dit artikel is standaard verkrijgbaar in White Wash en Bronze .

De afmetingen zijn:

  • Breedte: 172 cm ; Diepte: 72 cm ; Hoogte rugleuning: 82 cm; Zithoogte: 45cm

Let op : zitkussen inbegrepen in de standaard witte kleur. Het is mogelijk om ze te personaliseren in een breed scala aan kleuren en stoffen.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief