Made in Italy

3-zits tuinbank met luxe poef van aluminium en stof - Filomena

  • Made in Italy
  • Code: FILOMENA6
€ 10664,17 € 11849,07 -10%
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium
Lengte (cm) 363
Diepte (cm) 98
Hoogte (cm) totaal 98, stoel 40

3-zits buitenbank met design poef van aluminium en kussens van waterdichte stof, luxe artikel gemaakt in Italië.

Het is het detail van de gegoten aluminium poot die tegen de bekleding drukt en die deze 3-zits tuinbank met gecapitonneerde verlenging het verfijnde design geeft dat hem onderscheidt en personaliseert in zijn formele kalmte.
De verfijnde essentialiteit van de lijnen en volumes wordt gecombineerd met de materialiteit van de stoffen, voor een elegant en constructief solide visueel effect dat zowel de interne als de externe omgeving verbetert.

De collectie wordt gekenmerkt door het detail van de aluminium poot als middelpunt gecombineerd met de formele en modulaire strengheid van de vulling, om het buitenleven te ervaren in termen van maximale ontspanning en gezelligheid, zittend op de bank, rond een tafel of liggend op de zonnebank.​

Technische kenmerken en materialen:
De structuur en poten zijn gemaakt van aluminium met epoxy poedercoating , gemakkelijk te hanteren en ideaal voor buitengebruik. Er zijn elastische banden om de stoel te ondersteunen in waterafstotende stof e volledig afneembare hoes bestaande uit gewatteerde schuimrubberen kussens, omsloten door een ademend maar waterdicht membraan. De structuur van de rugleuning is met de basis verbonden door middel van een snelkoppelingssysteem.

Afwerkingen beschikbaar:
  • wit aluminium en sunbrella-stof in zilveren savanne
  • gunmetal aluminium en sunbrella-stof in zink savanne
  • zandgrijs metallic aluminium en zalm gemêleerde stof
Inclusief decoratieve kussens: 3 grote en 2 kleine in stof volgens de gekozen afwerking voor de bank.
Let op: op aanvraag is er een beschermhoes verkrijgbaar die we aanraden te gebruiken als het product niet wordt gebruikt. De chaise longue is verkrijgbaar in zowel de rechter- als de linkerversie van de bank, afhankelijk van uw behoeften, dankzij het modulaire ontwerp. Neem voor specifieke of meer informatie contact met ons op door het juiste formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro