Made in Italy

Aluminium 3-zits buitenbank met poef en chaise longue - Filomena

  • Made in Italy
  • Code: FILOMENA7
€ 9.802,19 € 12.252,74 -20%
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium
Lengte (cm) 448
Diepte (cm) 223
Hoogte (cm) totaal 98, stoel 40

Luxe 3-zits buitenbank met chaise longue en poef met aluminium structuur, gemaakt in Italië.

Het is het detail van de gegoten aluminium poot die tegen de bekleding drukt en die deze driezits tuinbank met chaise longue het verfijnde ontwerp geeft dat hem onderscheidt en personaliseert in zijn formele kalmte.
De verfijnde essentialiteit van de lijnen en volumes wordt gecombineerd met de materialiteit van de stoffen, voor een elegant en constructief solide visueel effect dat zowel de interne als de externe omgeving verbetert.

De collectie wordt gekenmerkt door het detail van de aluminium poot als middelpunt gecombineerd met de formele en modulaire strengheid van de vulling, om het buitenleven te ervaren in termen van maximale ontspanning en gezelligheid, zittend op de bank, rond een tafel of liggend op de zonnebank.​

Technische kenmerken en materialen:
De structuur en poten zijn gemaakt van aluminium met epoxy poedercoating , gemakkelijk te hanteren en ideaal voor buitengebruik. Er zijn elastische banden om de stoel te ondersteunen in waterafstotende stof e volledig afneembare hoes bestaande uit gewatteerde schuimrubberen kussens, omsloten door een ademend maar waterdicht membraan. De structuur van de rugleuning is met de basis verbonden door middel van een snelkoppelingssysteem.

Afwerkingen beschikbaar:
  • zandgrijs metallic aluminium en sunbrella-stof in savaanzilver
  • gunmetal aluminium en sunbrella-stof in zink savanne
  • zandgrijs metallic aluminium en zalm gemêleerde stof
Inclusief decoratieve kussens: 2 grote en 2 kleine in stof volgens de gekozen afwerking voor de bank.
Let op: op aanvraag is er een beschermhoes verkrijgbaar die we aanraden te gebruiken als het product niet wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie door het juiste formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief