Made in Italy

Abstract modern rechthoekig paneel met een Chad parelmoer paneel

  • Made in Italy
  • Code: CHAD
€ 555,41 € 694,26 -20%
Maatregelen 140 cm x 70 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Abstract modern rechthoekig paneel met een Chad parelmoer paneel
Chad is een grote en mooie muurfoto, met een modern en origineel ontwerp.
Chad is gemaakt door ambachtslieden en bestaat uit een paneel met parelmoer panelen, compleet met abstracte decoratie, gevormde structuren in gebogen en overlappende MDF, met opgeheven materiaalwerk, met de hand versierd in bladgoud en de andere gelakt in de koffiekap.
Eigenaardigheden van dit kader zijn de kleuren en de handmatige verwerking die het product een modern ontwerp geeft - verfijnd en transformeert het in een echt kunstwerk.
Chad is een uniek kader, gekenmerkt door een elegante vierkante vorm, met grote afmetingen.
Kader met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie uw huis, kantoor, winkels, hotels, maar ook voor contractbenodigdheden in te richten en ze om te zetten in unieke en onnavolgbare omgevingen.
Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Tsjaad de grote kunst en het design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Chad kan harmoniseren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% die in Italië wordt gemaakt.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Parelmoerkleurig paneel met overlappende gebogen structuren en reliëfwerk van materiaal, met de hand versierd in bladgoud en gelakte koffie

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief