Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Abstract raamwerk met vijftien panelen opgehangen aan Craig-touwen

Code: CRAIG
€ 756,00 € 969,00 -22%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
175 cm x 85 cm
Levertijden
7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Viadurini Decor
Abstract raamwerk met vijftien panelen opgehangen aan Craig-touwen
Craig is een grote en mooie muurfoto, met een modern en origineel ontwerp.
Gecreëerd door ambachtslieden, bestaat Craig uit een wit houten frame, compleet met vijftien panelen in ivoor en taupe gelakt Mdf, opgehangen aan touwen en met de hand versierd met goud, zilver en loden blad.
Het belangrijkste kenmerk van dit schilderij is opgenomen in elk afzonderlijk paneel. Op elk paneel was in feite een voetafdruk afgedrukt, een abstract of geometrisch symbool.
Craig is een unieke foto in zijn soort, de elegant gekwadrateerde vorm in de vorm van een rechthoek, met grote afmetingen en de afwerking in verschillende delicate tinten, geven dit product een grote originaliteit en elegantie.
Kader met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie uw huis, kantoor, winkels, hotels, maar ook voor contractbenodigdheden in te richten.
Kader dat geschikt is voor mensen die houden van een moderne en verfijnde stijl, in staat om een ​​unieke harmonie te creëren waar het ook wordt geplaatst.
Handgemaakt door ervaren ambachtslui, vertegenwoordigt Craig de geweldige kunst en het design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Craig kan harmoniseren met elk type meubilair, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% die in Italië wordt gemaakt.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Houten frame met vijftien ivoren en duifgrijze gelakte panelen opgehangen aan touwen, met de hand versierd met goud, zilver en loden blad.

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten