Made in Italy

Abstract raamwerk met vijftien panelen opgehangen aan Craig-touwen

  • Made in Italy
  • Code: CRAIG
€ 723,62 € 904,52 -20%
Maatregelen 175 cm x 85 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Abstract schilderij met vijftien panelen opgehangen aan Craig-touwen
Craig is een grote en mooie muurschildering, met een modern en origineel ontwerp.
Craig is gemaakt door ambachtslieden en bestaat uit een wit houten frame, compleet met vijftien panelen in ivoor en duifgrijs gelakt Mdf, opgehangen aan touwen en met de hand versierd met goud, zilver en loden blad.
De belangrijkste eigenaardigheid van deze afbeelding zit in elk afzonderlijk paneel. Op elk paneel is namelijk een voetafdruk, een abstract of geometrisch symbool gedrukt.
Craig is een uniek schilderij, de elegante vierkante vorm in de vorm van een rechthoek, groot van formaat en de afwerking in verschillende delicate tinten, geven dit product een grote originaliteit en elegantie.
Foto met een uniek design, geschikt om uw huis, kantoor, winkels, hotels smaakvol en elegant in te richten, maar ook voor contractleveringen.
Foto geschikt voor liefhebbers van een moderne en verfijnde stijl, in staat om een unieke harmonie te creëren, waar het ook wordt geplaatst.
Met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Craig de geweldige kunst en design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet giftig en eco-duurzaam.
Craig is in staat om te harmoniseren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% made in Italy.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die je het liefste wilt!

Afwerking :
- Houten frame met vijftien ivoren en duifgrijs gelakte panelen opgehangen aan touwen, met de hand versierd met goud, zilver en loden blad.

Prestige en originaliteit: de nieuwe Viadurini Decor- collectie biedt een rijk scala aan vormen en afwerkingen die geschikt zijn om aan elke behoefte aan inrichtingsstijlen te voldoen. De elegantie van het ontwerp ontmoet de verfijning van de materialen. Kleuren en technieken komen samen om een nieuw concept van driedimensionaliteit tot leven te brengen.
Viadurini Decor-producten worden volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige, ecologisch - eco-duurzame materialen , niet- giftige afwerkingen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn voorzien van een anti-ongevallensysteem en de wandbevestiging is verstelbaar.
Dit zijn slechts enkele van de voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor aan zijn creaties besteedt, om altijd een product van hoge kwaliteit made in Italy te garanderen.

NB: aangezien dit een handgemaakt artikel is, kan de kleurtint afwijken van de foto.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief