Aldo Bernardi moderne hanglamp in keramiek I Lustrini 5

  • Code: L5MINI-BM-SHOWROOM
€ 224,94 € 321,34 -30%
Materiaal Mat wit keramiek
Levertijden 7/10 werkdagen

Pendellamp made in Italy in keramiek, modern design, L5 Lustrini collectie van Aldo Bernardi.

Een juiste keuze van lichtpunten is essentieel om de kamers optimaal te benutten. Elementen met een verfijnd ontwerp en gemaakt in Italië hebben de voorkeur, een garantie van hoge kwaliteit en waarde.
De collectie "Lustrini" biedt de lampen van de beroemde Lustri-lijn van Aldo Bernardi aan in een gereduceerde versie. Lijnen, vormen en afwerkingen zijn allemaal gebaseerd op een moderne en strakke stijl, perfect voor het decoreren van elk type omgeving. Een interessante inrichtingsoplossing is om Lustri en Lustrini te combineren, waarbij verschillende vormen, maten en afwerkingen worden gecombineerd.

Innovatief en doortastend design kenmerken deze lamp, volledig gemaakt in Italië . De lampbehuizing is uitgerust met een lensdiffusor die de lichtbundel verbreedt, om een maximale efficiëntie te verkrijgen. Het heeft een 3 meter lange kabel en een niet-dimbare led-lichtbron.

Dit product vindt ook zijn perfecte plaats in contractomgevingen, zoals hotels, bars en restaurants, waar fascinerende composities kunnen worden gecreëerd met "basis" en "mini" elementen in verschillende afwerkingen en vormen.

NB : De lampen zijn niet inbegrepen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief