Made in Italy

Aperitiefaccessoires Cocktailinstrumenten in marmer, hout en staal - Norman

  • Made in Italy
  • Code: NORMANNO1
€ 964,03 € 1.205,04 -20%
Materiaal Carrara wit marmer, zandsteen, Verona rood marmer, 316 roestvrij staal, essenhout.
Levertijden 7 werkdagen
Gewicht Product 3,5 kg
Lengte (cm) 10 cm
Hoogte (cm) 26,5 cm

Aperitief gereedschap samenstelling hoge toren cocktail gereedschap in marmer, hout en staal gemaakt in Italië.

De torensamenstelling is onderverdeeld in:
  • 1 container in wit Carrara-marmer;
  • 1 stamper in 316 roestvrij staal;
  • 1 dienbladstandaard in essenhout;
  • 1 stopper-tray-verhoger in rood Verona-marmer;
  • 1 deksel-tray-verhoger in zandsteen;
  • 4 onderzetters van essenhout;
  • 4 onderzetters in 316 roestvrij staal;
Deze service voor aperitiefaccessoires vertegenwoordigt een reeks praktische hulpmiddelen voor het bereiden van cocktails. Het is aan het oppervlak namelijk behandeld met specifieke producten om het geschikt te maken voor contact met voedsel, zodat happy hour een aangenaam moment wordt om in gezelschap door te brengen.

Het unieke en onnavolgbare torenontwerp is zijn echte kracht: door het af te breken krijg je verschillende gereedschappen en accessoires die de tafel transformeren met ronde en veelzijdige vormen , die zowel als onderzetter als dienblad voor hapjesgerechten dienen.
Een formaat gecreëerd door het stapelbare thema te ontwikkelen en bijzondere aandacht te besteden aan de compositie en verhoudingen van elk element.

Materialen spelen een belangrijke rol in productkwaliteit en design : essenhout wordt behandeld met eetbare olie; het witte Cararra- marmer, het rode verona-marmer en de zandsteen zijn gepolijst en glad; ten slotte zijn de structurele elementen van roestvrij staal 316 resistent en gaan ze lang mee.

Marmer en hout, evenals steen, zijn natuurlijke materialen die met de hand zijn gemaakt, gekenmerkt door aderen en knopen die elk stuk iets van elkaar laten verschillen, daarom heeft elk item unieke en exclusieve tinten die volledig in Italië zijn gemaakt.

Onderhoud van het product: Reinigen met een zachte vochtige doek, indien nodig gebruik maken van 100% natuurlijke Marsilia zeep verdund in water, goed drogen. Niet in de vaatwasser wassen en niet in de vriezer doen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief