Made in Italy

Cocktailservice Aperitiefaccessoires in marmer, hout, staal - Norman

  • Made in Italy
  • Code: NORMANNO
€ 886,28 € 1107,84 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Gewicht Product 3 kg
Lengte (cm) 10 cm
Hoogte (cm) 24,5 cm

Accessoires en aperitiefgerei in marmer, hout en luxe staal gemaakt in Italië.

De torensamenstelling is onderverdeeld in:
  • 1 marmeren container;
  • 1 stamper in 316 roestvrij staal;
  • 1 dienbladstandaard in essenhout;
  • 1 stopper-tray-riser naar keuze tussen zandsteen en rood verona marmer;
  • 4 onderzetters van essenhout;
  • 4 onderzetters in 316 roestvrij staal;
Deze service voor aperitiefaccessoires vertegenwoordigt een reeks praktische hulpmiddelen voor het bereiden van cocktails. Het is aan het oppervlak namelijk behandeld met specifieke producten om het geschikt te maken voor contact met voedsel, zodat happy hour een aangenaam moment wordt om in gezelschap door te brengen.

Het unieke en onnavolgbare torenontwerp is zijn echte kracht: door het af te breken krijg je verschillende gereedschappen en accessoires die de tafel transformeren met ronde en veelzijdige vormen , die zowel als onderzetter als dienblad voor hapjesgerechten dienen.
Een formaat gecreëerd door het stapelbare thema te ontwikkelen en bijzondere aandacht te besteden aan de compositie en verhoudingen van elk element.

Materialen spelen een belangrijke rol in productkwaliteit en design : essenhout wordt behandeld met eetbare olie; wit carrara-marmer , zandsteen en rood verona-marmer zijn gepolijst en glad; ten slotte zijn de structurele elementen van roestvrij staal 316 resistent en gaan ze lang mee.

Marmer en hout, evenals steen, zijn natuurlijke materialen die met de hand zijn gemaakt, gekenmerkt door aderen en knopen die elk stuk iets van elkaar laten verschillen, daarom heeft elk item unieke en exclusieve tinten die volledig in Italië zijn gemaakt.

Onderhoud van het product: Reinigen met een zachte vochtige doek, indien nodig gebruik maken van 100% natuurlijke Marsilia zeep verdund in water, goed drogen. Niet in de vaatwasser wassen en niet in de vriezer doen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief