Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wastafels in steen ontwerp

Wastafels Natuursteen

Een natuurstenen wastafel is een uniek meubel dat uw badkamer of keuken kan transformeren in een bijzondere omgeving. Het heeft ook de zeldzame mogelijkheid om nog mooier geworden met het verstrijken van de tijd, het verwerven van de karakteristieke patina.

Het maakt gebruik vaak de term zinken naar de ontwerper wastafels voor de badkamer aan te geven, modellen meestal meest exclusieve en mooier dan die welke worden gebruikt in andere delen van het huis (keuken spreekt over het algemeen van putten, en putten is de generieke temini gebruikt voor alle home)

De enige aandacht nodig hebben deze ontwerp zinkt steen is te worden gebruikt voor alleen het reinigen van water of neutrale producten speciaal voor het reinigen van natuursteen op basis van water, het vermijden van de zure producten op basis.

Als je houdt van natuurlijke materialen, versier uw badkamer met een natuurstenen wastafel ontwerp is de ideale oplossing voor uw badkamer interieur aan te vullen. Op viadurini vindt u tevens een steen zinkt tegen betaalbare prijzen en in het bijzonder een breed scala van verschillende stenen en details, zoals onyx of Jurassic fossiel hout.

Wastafels Stone Outdoor

Als u op zoek bent steen wastafels voor externe, een deel van de stroomgebieden van onze catalogus kan ook worden gebruikt voor outdoor-omgevingen.

uitwendig gebruik zijn bijzonder geschikt als steen stroomgebieden van de rivier waar de Akta model, terwijl de andere modellen (marmer, basalt) zijn minder geschikt, omdat de meer delicate en vereisen speciale zorg en behandelingen voor niet bederven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons op, wij helpen bij het kiezen van de juiste keuze voor uw behoeften.