Eettafel van gerecycled tropisch hout met dubbel onderstel - glijbaan

  • Code: SLIDE14
€ 2.535,84 € 3.169,80 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Top materiaal hout
Materiaal van de basis hout
Lengte (cm) 260
Diepte (cm) 110
Hoogte (cm) 78

Woonkamertafel van gerecycled tropisch hout

Eettafel gemaakt van gerecycled hout in natuurlijke koffiekleur met dubbele bodem .
Deze meubelset is letterlijk uniek , juist omdat hij de bijzondere geschiedenis van levende materie belichaamt. De verwerking vindt grotendeels plaats volgens ambachtelijke procedures . Elke kras en imperfectie, elk litteken op het hout getuigt van de originaliteit van een verleden dat nieuw leven krijgt. Het tropische hout dat legaal wordt gerecycled uit oude kunstvoorwerpen, boten en verlaten gebouwen, wordt vakkundig bewerkt om waardigheid en glans terug te krijgen. Dit product combineert de essentie van rustieke smaak met de vormen van hedendaags design en met enkele details van de industriële stijl .

Koffie natuurlijke afwerking: het oude hout wordt alleen gereinigd, goed geschuurd, waardoor de oorspronkelijke kleur en staat behouden blijft.

OPMERKINGEN: Teak en ander hardhout zijn houtsoorten met een enorme sterkte en duurzaamheid in de loop van de tijd, maar onderhevig aan externe invloeden zoals het klimaat. Kleine scheurtjes, oneffen oppervlakken, vlekken, compensatiepluggen zijn zijn eigenaardigheid en vertegenwoordigen ook zijn waarde. Meubilair bijna "uniek" en altijd verschillend van het ene spel tot het andere.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief