Made in Italy

Bloem design kunststof vloerlamp voor buiten - Baby Love van Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 60711BAB
€ 1151,48
Maatregelen 42x42xH155 cm
Ontwerper Myyour met Ideabrill
Levertijden 3/4 werkweken

Moderne design staande lamp voor buiten in de vorm van een roos, made in Italy.

Poleasy® diffusor met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak. Metalen structuur met beschermende kataforese bodem en gepoedercoat.
Beschermingsindex: IP44
Type verlichting: 1 E27 compacte fluorescentielamp, max 32W-230V 50/60 Hz ( niet meegeleverd )
Als alternatief is het mogelijk om een RGBW-lamp met afstandsbediening te kopen (art. Code 90022LIGH), schrijf naar clienti@viadurini.it voor een offerte
Kabellengte: 1,70 m

Baby Love , een sierlamp met een gestileerd roze profiel kan verschillende vormen aannemen: een originele vloerlamp verkrijgbaar in verschillende hoogtes, een elegante vloerlamp, een plafondkroonluchter, een wandlamp en een buitenlamp in de varianten Waterproof en Garden, waar het ontwerp is ontworpen. voor een snellere en volledigere afvoer van regenwater te pleiten; Baby Love is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en verlicht door een spaarlamp.

Afwerking: POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour- producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy® , ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy® , een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro