De Beste Verzending Verzekerd met Viadurini - Resistente, Ecologische en Schimmelwerende Pallets

Viadurini wordt wereldwijd verzonden met een bepaalde verzekerde zending die is ontworpen om aan de volgende belangrijke punten te voldoen:
  • Verzekerde verzending
  • Verzending via gegaste pallets
  • Anti-schimmel
  • ecologisch
  • Bestendig en duurzaam
  • 100% gerecycled materiaal

Gegaste pallets voor internationale zendingen

Het gebruik van gecertificeerde gegaste pallets zorgt voor een probleemloze verzending van uw gekochte goederen en het voorkomen van schimmelvorming op het oppervlak van het houten platform. Het verpakkingsbedrijf waarop we vertrouwen sinds 1956, produceert en levert standaard en extra grote, omkeerbare en onomkeerbare gegaste pallets, met 2 of 4 vorkroutes. Het heeft zijn hoofdkantoor en is actief op het hele Italiaanse grondgebied. 

De grondstof is uitsluitend afkomstig van PEFC-gecertificeerde bedrijven, die hout putten uit verantwoord beheerde bossen die niet onderhevig zijn aan illegale houtkap. Door gebruik te maken van PEFC gegaste pallets, kunt u:ik draag actief bij aan het respecteren van de natuurlijke groeisnelheid van bossen en het beschermen van de rechten van inheemse volkeren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de verpakking geen chemische verbindingen zoals kleurstoffen en additieven gebruikt in het productieproces van de gegaste pallets, die daarom 100% recyclebaar zijn.

Warmtebehandeling van gegaste pallets

Het transport buiten de EU van onbewerkte houten verpakkingen met een dikte van meer dan 6 mm wordt geregeld door de ISPM 15- norm, die vereist dat het hout van de platforms wordt behandeld bij hoge temperatuur (TH) of door fumigatie met methylbromide (MB). Het is waar dat deze laatste behandeling sinds 2010 verboden is vanwege de schadelijke effecten op het milieu. Om deze reden moet het merkteken dat op ISPM 15 gegaste pallets moet worden aangebracht, de initialen HT dragen , die verwijst naar de warmtebehandeling die is uitgevoerd volgens de methoden die door de voorschriften zijn toegestaan.
Deze operatie bestaat uit het elimineren van potentieel schadelijke organismendoor de pallet maar liefst 30 minuten bloot te stellen aan temperaturen boven 56°C en zonder gebruik van chemicaliën. Als u gegaste pallets echter gewoonlijk opslaat in omgevingen met een verminderde luchtcirculatie, zoals containers, kan er ongewenste schimmelgroei optreden.

Drogen van houten platforms

Warmtebehandeling van HT gegaste pallets is mogelijk niet voldoende om te voorkomen dat schimmels en bacteriën de inhoud van uw verpakking veranderen tijdens opslag en internationaal transport. Zozeer zelfs dat er vóór 2010 geen gebrek was aan geschillen over houten verpakkingen, ondanks dat ze behandeld werden in overeenstemming met de ISPM 15-regelgeving.

Om dit probleem op te lossen, vocht te verwijderen en schimmelvorming te voorkomen, is het noodzakelijk om gegaste pallets te drogen. Het bedrijf voert het drogen van al zijn platforms uit, een operatie die het hout beschermt tegen het ontstaan ​​van schimmel, het gewicht van de platforms vermindert en hun levensduur verlengt.

Waar verzenden we met deze service?

De hier beschreven service kunt u aanvragen als u deze in een van de volgende staten komt of wilt laten verzenden:
  • Engeland "VK"
  • Amerika "VS"
  • Australië
  • Canada
  • Hongkong
  • Japan
  • Mexico
  • Verenigde Arabische Emiraten
Klik hier en ontdek de Viadurini E-Commerce, het beste van made in Italy en internationale meubels.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief