Geurstokjes: Waar Te Plaatsen en Welke te Kiezen?

amalfi-diffuser-parfumsWaarom een ​​huisgeur gebruiken?

De geurstokjes voor omgevingen met essences zijn de beste oplossingen om huizen en bedrijven te personaliseren en te voorzien van parfum, waardoor een echte olfactorische sfeer ontstaat .

Van de belangrijkste zintuigen die de natuur ons heeft gegeven, is de reukzin een van de belangrijkste en die we constant gebruiken op een bijna onbewuste manier. De geuren en geuren van de omgevingen geven echte sensaties die ons lichaam verwerkt, wat ons als resultaat geeft of een bepaalde omgeving aangenaam voor ons is of niet.
Parfums hebben daarom een enorme kracht, namelijk het binden van herinneringen en het geven van de meest uiteenlopende emoties aan degenen die hun aanwezigheid waarnemen; in feite spreken we op deze gebieden steeds vaker over parfums die zijn onderverdeeld in categorieën zoals: energiek, ontspannend, kalmerend enzovoort.

Daarom beïnvloedt de keuze waarmee we ons huis of onze werkplek parfumeren ons welzijn.
De luxe geurstokjes is de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een constant geursysteem dat in staat is om een ​​aangename olfactorische atmosfeer te creëren.

Wat is een huisgeur?

Dit gereedschap wordt nu beschouwd als een stuk meubilair, naast het uitvoeren van zijn primaire functie als parfum diffuser, wordt het steeds normaal vormen en edele materialen die als een container van essences zien.

De geur verspreidt zich geleidelijk verdampend en op een volledig natuurlijke manier in de omgeving, via de houten stokjes. De laatste, indien ten minste om de 2/3 dagen ondersteboven gekeerd, verbetert de verspreiding van de geur in de kamer.
Bovendien is het met de "Navulling" mogelijk om altijd het optimale niveau van het parfum in de glazen diffuser te behouden.

Waar plaats je een geurstokjes?

De meest geschikte plaats om een ​​parfumeur te plaatsen is een plaats die niet minder dan een meter hoog is, die nooit hoger is dan uw anso, aangezien het parfum de neiging heeft naar boven te stijgen en de hogere ruimtes in de kamer te verzadigen, bijgevolg een parfumeur die zich bevindt zeer hoog maakt de geur minder waargenomen.

Het oppervlak waarop het wordt geplaatst, is van fundamenteel belang voor de verspreiding en de duur zelf. Het is raadzaam om belemmerd rekken of met betrekking tot objecten te vermijden, de ideale ruimte is dat op een lage stuk van meubilair, zoals salontafels, tafels of dressoir.
Voor een perfecte verdamping en diffusie moet naast een vrije ruimte eromheen ook rekening worden gehouden met de temperatuur van de ruimte en de stromen. Als het product in de buurt van warmtebronnen of ramen, airconditioners en deuren wordt geplaatst, wordt het sneller verbruikt.

Welk formaat te kiezen voor uw behoeften?

De ampullen van luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
De meest populaire zijn die van: 200 ml - 500 ml - 2,5 Lt.

Elke indeling heeft een tijdsduur die uiteraard gekoppeld is aan het eigen insluitingsvolume, maar naast deze factor moet ook rekening worden gehouden met de in te richten ruimte; een kamer met een kamer van 200 ml als hij klein is, zal nog steeds indruk maken, maar een hal van een hotel of de kamer van een restaurant heeft een opvallend en belangrijk element nodig, zoals de 2,5 liter, ontworpen als een compleet meubel voor vorm en maat.

Hoe lang gaat een luchtverfrisser mee?

Zoals hierboven al uitgelegd, beïnvloeden veel factoren de duur van de essences, maar als we toch een tijdschema willen maken op basis van het volume van het gekozen product, hebben we deze lijst:

  • 200 ml - 3 maanden

  • 500 ml - 6/7 maanden

  • 2,5 lt - 10/12 maanden

Luchtverfrissers voor restaurants en hotels

Voor belangrijke en luxueuze omgevingen valt de keuze eerder op de grootte van de parfumeur dan op de geur die sterk kan variëren afhankelijk van de sfeer die je wilt voorstellen.
In deze omgevingen is de ideale oplossing zeker het formaat van 2,50 liter, dat zeer gewaardeerd wordt om zijn afmetingen die een uniek meubelstuk garanderen, zowel voor de duur als voor de essentie zelf.

Geuren voor in de keuken

De keuken is natuurlijk een plek waar de geuren het meest gevarieerd zijn en elkaar domineren, daarom raden we in deze kamer van het huis een toon aan die alles vermengt en niet probeert de aanwezigen te domineren of te bedekken. De citrusessences zijn in feite het meest aanbevolen voor deze plek; ze zijn een natuurlijke bron van energie en hun frisheid heeft als effect dat ze de lucht zuiveren en een aangenaam gevoel van welzijn uitstralen.

Geuren voor de woonkamer

De woonkamer of ook wel de woonkamer genoemd, is de ruimte gewijd aan gezelligheid en elk detail moet worden ontworpen om een ​​omgeving te creëren vol ontspanning en harmonie.
Hier heeft u het voordeel dat u de geur ook kunt aanpassen aan de seizoenen van het jaar. Bloemige, oosterse of kruidige essences zijn het meest geschikt om de woonkamer te personaliseren.

Het woongedeelte, dat zich ook kan uitstrekken tot de entree- en doorgangen, verwelkomt de warme en fruitige, die de atmosfeer binnendringen met een zoete citrusgeur.

Badkamer geuren

De badkamer is zeker een van de belangrijkste plekken voor dit soort parfumeurs.
Voor een plek waar verschillende lichaamsreinigingsactiviteiten plaatsvinden, raden we twee soorten geuren aan op basis van wat je wilt bereiken.
De eerste is een geur die energie en ontspanning combineert die typisch zijn voor mariene geuren.
De andere is voor degenen die een meer ontspannende en omhullende sfeer willen die typisch is voor muskus- en ambergeuren.

Slaapkamer geuren

In de plaats van rust en comfort, is het noodzakelijk om geuren te kiezen die rust en zoete sensaties van vrede uitstralen.
Bloemige en oosterse geuren zijn ideaal voor dit soort habitat. De houten stokken verspreiden de essentie die in elke ruimte wordt geplaatst, tot aan de kasten en de kleding die erin zit, en creëren zo een allround reactie met de ruimte en de dingen die erin zitten.

Klik hier om een ​​wereld van Made in Italy-geuren en parfumeurs te ontdekken!

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief