Cipì Biedt een Totaal Uiterlijk voor een Supercoole Badkamer

Cipì, opgericht in 2003, is een leider in het produceren en ontwerpen van fascinerende badkamermeubels. Meubels en accessoires worden decorstukken om een ​​gezellige en elegante omgeving in te richten. Relevant in Italië maar ook in verschillende landen van de wereld produceert Cipì accessoires zoals gootstenen, meubels en spiegels, waarbij wordt gewerkt met kostbare en hoogwaardige materialen zoals hout, steen, hars en metalen.

We interviewen de medeoprichter van Cipì - Piero Cappelli - om erachter te komen wat er nieuw is in de badkamerinrichting 2017/18


Wat is uw filosofie en hoe zou u uw productie omschrijven?
Wees anders en affiniteit zijn de twee wachtwoorden om toegang te krijgen tot de gedachte die Cipì-producten en -sferen verenigt als een Fil Rouge. Meng natuurlijke materialen zoals het herstelde teak tot de meest geavanceerde prestaties van LG's HI MACS en breng de meest kostbare natuurstenen samen met het verchroomde en altijd perfecte staal! We weten hoe we aan de eigenaardigheden van elk deel van de wereld kunnen voldoen door een formaat voor te stellen dat alleen bestaat in het hoofd van degenen met verbeeldingskracht en verlangen om te ontwerpen ... een reis langs de weg van de badkamer en de materialen.

Wat zijn de meest populaire badkamermeubelproducten van 2017?
Hersteld en 100% ecovriendelijk teakhout, totaal wit voor solide oppervlakken, vintage vetoe gecombineerd met cement!

En de beste verkopers?
Alle teakhouten meubelen, Beton-spoelbakken, onverwachte accessoires en alles wat normaal verborgen is, maar dat zijn waardigheid terugkrijgt en dankzij ons de hoofdrolspeler wordt; net als de serie "organizer" met handige accessoires voor de badkamer.

De badkamer is een ruimte om te ontwerpen, maar vooral om te personaliseren. Hoe kunt u het aanbod aanpassen aan verschillende stijlen, ontwerpen en klanten?
Mix en match .. Stop met goed uitgevoerde taken! Makkelijk om elegant te zijn met een designer pak of een kostbaar polshorloge. Cipì wordt speciaal en uniek, op zoek naar uniciteit in combinaties en materialen. Probeer de Feel Good teakhouten en witte kast met de Beton ronde betonnen wasbak. U zult versteld staan ​​van het opvallende ontwerp met ontwerp voor alle stijlen. Maar als je een excentrieke ruimte wilt creëren .. wat te zeggen, je hebt keuze te over om de spiegel Mata Hari te matchen met de basisconsole Zen Xl! Gratis te mixen, gratis om je ideale outfit voor de badkamer te vinden.

Een verzameling maar ook een levenskeuze. Wat inspireerde de nieuwe Feel Good-collectie van 2018?
De reis, de vriendschap met de leveranciers van Bali tot Marrakech, de wens om licht te zijn, de behoefte om niet te concurreren met een concurrent, de wens naar luxe voor iedereen en voor elke dag.

Vrijstaande of aan de muur gemonteerde badkamersijdelheid?
Meestal opgehangen, maar steeds meer concreet ondersteund op de vloer!

Welke zijn het meest gevraagd?
Feel Good, Zen xl, de onnavolgbare Otto Consolle gemaakt van Suar-hout en vele anderen.

Hangend, vrijstaand, modern of klassiek; de moderne wastafel is trendy en elegant. Wat zijn uw voorstellen?
Natuurstenen zoals Joya, kostbare knikkers zoals Calacatta, industriële en designcementen zoals de Beton-serie of staal en metalen uit de Open-serie. Uniek zijn onze teakhouten wastafels gemaakt van gerecyclede wortels zoals Sarong en Bantul.

En wat zijn de favoriete materialen?
Alles ... behalve het keramiek laten we over aan de ... institutionele badkamerleider;)

Voor een totaalbeeld biedt Cipì badkamer ook verlichting. Waarom focussen op verlichting in de badkamer en wat onderscheidt uw collectie?
Omdat het Licht dingen transformeert en elk product een onverwachte upgrade geeft, omdat we de badkamer verlaten om het huis binnen te gaan, omdat we een energie hebben waardoor we niet stil kunnen staan.

Space door
Viadurini Team
webcontentspecialist
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief