Woonkamermeubels van Hoge Kwaliteit en Design met Gerecycled en Ecologisch Hout

Viadurini Green 100% ecologisch en gerecycled voor de bescherming van het milieu en voor meubilair van hoge kwaliteit

Viadurini presenteert een nieuwe 100% groene collectie die gerecycled hout gebruikt om dressoirs voor de woonkamer te maken, ontworpen met een elegant en verfijnd ontwerp, met bijzondere aandacht voor milieukwesties. 

De ecologische panelen die in de adelstand zijn gebruikt voor de realisatie van deze dressoirs zijn eco-panelen gemaakt van  gerecycled hout om het kappen van nieuwe bomen met respect voor de natuur te voorkomen

Uitmuntendheid en vakmanschap gemaakt in Italië ze komen samen in een prachtige combinatie om modulaire dressoirs voor de woonkamer te creëren om op maat gemaakte oplossingen voor elke klant te creëren. 

De kasten en dressoirs zijn meubels uit andere tijden die ook in een eigentijdse inrichting ruimte vinden. Het dressoir is een meubel dat in veel delen van het huis kan worden geplaatst, een comfortabel en functioneel ontwerpelement dat de omgeving op orde houdt.

Dressoirs die, indien nodig, kunnen worden omgevormd tot tv-kasten, ontworpen met deuren en lades met praktische openingssystemen voor een functioneel en verfijnd meubel. De kleuren en afwerkingen zijn volledig aanpasbaar en de keuze is enorm.
 
Het dressoir is een meubel dat niet mag ontbreken in  woonmeubels. Met zijn verfijnd design, is het geschikt voor elke ruimte, van de levende kamer naar de eetkamer, vanuit de keuken naar de ingang. Dit opbergmeubel, dat voornamelijk wordt gebruikt voor het opbergen van servies, tafelkleden, dienbladen, servetten en kaarsen, bevrijdt het dagelijkse leven van de vele voorwerpen die het verdringen. Voor wie houdt van orde en bruikbaarheid, maken de ruime dressoirs het gemakkelijker om de juiste plaats voor elk object te vinden en zijn ze de perfecte keuze. De dressoirs vermenigvuldigen de beschikbare ruimte, waardoor elke kamer in het huis elegant en gastvrij is.

De gebruikte panelen zijn uitsluitend ecologisch veredeld, met als doel aandacht voor milieukwesties. Het eco-paneel is een industrieel product gemaakt door het gebruik van gerecycled houtmateriaal, waardoor het kappen van nieuwe bomen wordt vermeden. Het productieproces gebeurt met het grootste respect voor de geldende milieuvoorschriften

Het is een meubel dat is gemaakt op basis van ambachtelijke waarden, om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy, waar innovatieve ideeën met elkaar verweven zijnen cultuur ten gunste van procesoptimalisatie en aandacht voor detail. Dit is hoe een functioneel en verfijnd meubilair voor de woonkamer is geboren.
 
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW