Hoe u uw Huis in Mediterrane Stijl Kunt Inrichten

Hoe u uw huis in mediterrane stijl kunt inrichten

De mediterrane stijl staat synoniem voor warmte, licht en natuurlijke kleuren. Geïnspireerd door de kusten van Zuid-Europa, is deze decorstijl perfect voor degenen die een beetje zon en zee in huis willen halen, waar ze ook zijn. Hier leest u hoe u uw ruimtes kunt transformeren met enkele eenvoudige tips en onze fantastische producten.

Kleuren van de Natuur

Kies om te beginnen een kleurenpalet dat het mediterrane landschap weerspiegelt. Kies voor helderwit, zeeblauw, olijfgroen en terracotta. Deze kleuren doen denken aan de lucht, de zee en de aarde en creëren zo een omgeving ontspannend en gastvrij. Perfect als hoofdpersoon van uw woonkamer, de eettafel "Ondine", een verwijzing naar de kleuren van de witte huizen op de Griekse eilanden.

Natuurlijke Materialen

De mediterrane stijl benadrukt natuurlijke materialen zoals hout. Een tip is om decoratieve keramische elementen en lichte stoffen voor gordijnen en tafelkleden toe te voegen om het uiterlijk van sommige van uw kamers compleet te maken. Ons advies zijn de "Rabasse" stoelen, deze kunnen die toets tussen het rustieke en het natuurlijke geven die in uw eetkamer ontbreekt.

Functioneel en Gezellig Ingericht

Mediterrane meubelen staan bekend als functioneel en uitnodigend. Kies meubilair dat uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid. Een ruime zitbank om heerlijk uit te rusten na een dag werken, stevige tafels en comfortabele stoelen voor het organiseren van aperitieven en diners met vrienden zijn onmisbaar.

Decoratieve Details

Details maken altijd het verschil. Wij raden het gebruik van kussens, tapijten, gordijnen met natuurlijke stoffen en maritieme tinten aan. Combineer met decoratieve keramische voorwerpen, zoals vazen en borden, die een authentiek tintje geven. De borden "Simba 3" zijn bijvoorbeeld ideaal om een vleugje kleur en stijl aan uw tafel toe te voegen.

Geuren van Zee en Natuur

Vergeet niet de sfeer compleet te maken met geuren die doen denken aan de natuur en de zee. Kies luchtverfrissers met frisse geuren zoals Mandarijn, Limoen en Granaatappel.

Natuurlijke Verlichting

Haal het meeste uit natuurlijk licht. Grote ramen en lichtgordijnen die licht doorlaten zijn essentieel. Integreer lampen gemaakt van natuurlijke materialen voor warme en uitnodigende avondverlichting, zoals onze moderne “Avetta2” lamp, ideaal voor het creëren van zacht en natuurlijk licht in uw woon- of slaapkamer.

De mediterrane stijl in huis halen is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze hoogwaardige producten. Ontdek onze collectie en transformeer uw huis in een perfect mediterraan toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten van elk moment.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro