Made in Italy

Design tafel gefineerd eiken en walnoothout Fenice

  • Made in Italy
  • Code: FENICE
€ 12.411,82 € 15.514,78 -20%
Maatregelen 305 x 125 x h. 76 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Design tafel gefineerd eiken en walnoothout Fenice
Phoenix is ​​een stevige tafel, eenvoudig en elegant, exclusief en modern design, bladvormige, geschikt voor elk interieur. Een lichte blad, gesuspendeerd, ongrijpbaar, het rijden in een vacuüm, maar tegelijkertijd en ingevoerd voor de tijd als vaste de bekende Venetiaanse Theater, waaruit geïnspireerd. Tafel met een uniek ontwerp en imiteren, is het essentiële kenmerk ingekapseld in een gevormde top van hoge densiteit MDF, fineer eik in een "visgraat", met centrale insert in walnoot. Afgewerkt volledig verglaasd geborsteld polyester. De basis "sculptuur" doet denken aan de takken, is gemaakt van Corten effect gelakt metaal. symbool tafel en volledig product van vakmanschap van de Italiaanse timmerlieden, brengt zijn unieke design. Daarin de eik, walnoot en de stalen smelten in een warme en onverbreekbare omhelzing. De vorm kan de combinatie van een tweede tabel voor het vergroten terwijl onveranderd.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief