Hoe u uw huis kunt decoreren om het hele jaar door de zomer te herinneren

Hoe u uw huis kunt decoreren om het hele jaar door de zomer te herinneren

De zomer staat synoniem voor zon, zee, ontspanning en leven in de open lucht. Als jij ook zo van dit seizoen houdt en wat van die zomerse sfeer in huis wilt halen, dan zijn er veel manieren om dat te doen. Hier zijn enkele tips om uw huis te decoreren en het hele jaar door de zomersfeer levend te houden.

Zonnige en heldere kleuren

De eerste stap om de zomer opnieuw te creëren is het kiezen van een kleurenpalet dat doet denken aan de zon, de zee en de natuur. Kies voor warme tinten zoals geel, oranje en rood om de warmte van de zon op te roepen. Voeg een vleugje blauw en groen toe om aan de zee en de vegetatie te denken. Om een zomers tintje aan het huis te geven en toch een minimale en elegante stijl te behouden, kan het een uitstekend idee zijn om zandkleur te gebruiken.
Viadurini beveelt op de site de stoel “Amane” met voetsteun, de stoelVolanti2” en de bankGiocoso” aan, ontdek welke het beste bij uw huis past en laat u inspireren.
Of het nu gaat om het schilderen van een muur of het kiezen van meubelaccessoires, strandtinten passen goed bij veel stijlen. Hierdoor kunt u experimenteren volgens uw smaak en creativiteit.

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen als hout en rotan passen perfect bij een zomerse sfeer. U kunt kiezen voor lichthouten meubels of rotanaccessoires om een vleugje frisheid en natuurlijkheid aan de kamers toe te voegen. Op onze website vindt u vele inrichtingselementen, zoals onze tafel "Infinity 6" en onze stoel "Algedi".

Lichtgewicht en frisse stoffen

Gebruik stoffen als linnen en katoen om een licht en luchtig gevoel te behouden. Deze materialen zijn perfect voor gordijnen, kussens en beddengoed en geven een gevoel van frisheid en comfort. Op onze website vindt u ook artikelen van puur katoen en linnen, zoals onze linnen lakens "Amauris".

Mariene decoraties

Voeg op de zee geïnspireerde decoraties toe, zoals schelpen, koraal en visnetten.
Deze elementen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: van centerpieces tot wanddecoraties. Zelfs schilderijen en prenten met maritieme onderwerpen kunnen helpen de gewenste sfeer te creëren.

Gastvrije buitenruimtes

Als u een balkon, terras of tuin heeft, richt deze dan in met comfortabel tuinmeubilair zoals "Charlie 6". Een schommel of goden Comfortabele zitbanken kunnen uw buitenruimte omtoveren tot een paradijsje waar u het hele jaar door kunt ontspannen.

Zomerse parfums

Vergeet het belang van parfums niet. Gebruik geurkaarsen of diffusers met zomerse geuren zoals zeewater, limoen en zeeroos.
Deze geuren kunnen herinneringen oproepen aan vakanties en zorgeloze dagen.

Door deze tips te volgen, kunt u uw huis omtoveren tot een zomerverblijf waar u altijd het gevoel heeft dat u op vakantie bent.
De zomer is het hele jaar door bij u en brengt licht, kleur en rust in uw ruimtes.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro