Buitenlounge in polyrotan en blauwe kussens - Charlie

  • Code: CHARLIE6
€ 8.128,03 € 10.160,03 -20%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Polyrotan

Buitenwoonkamer van handgeweven polyrotan.

De buitenwoonkamer Charlie is gemaakt met een aluminium frame voor al zijn componenten en is handmatig geweven door de beste vakmensen ter wereld van hoge kwaliteit Polyrattan- vezels van het merk Rehau. Het wordt gekenmerkt door de taps toelopende vorm van de armleuningen en de licht afgeronde lijn. De zit- en rugkussens worden meegeleverd en zijn uitgevoerd in outdoorstof in diverse patronen in blauwtinten.

Het verfijnde ontwerp , de zeer hoge kwaliteit van de materialen en de golvende vormen maken het perfect voor binnen- en buiteninrichting . Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen is deze buitenwoonkamer niet bang voor slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen dankzij de certificering van de weefvezel.
De vorm van de structuur maakt het tot een groenblijvend, tijdloos product.

De producten uit deze collectie zijn met de hand geweven, hierdoor kunnen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen optreden (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maten en producten:

  • Een bijzettafel: Lengte: 100 cm ; Diepte: 60 cm ; Hoogte: 30cm
  • Een fauteuil : Lengte: 108 cm; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 45cm
  • Eén bank: lengte: 210 cm ; Diepte: 90 cm ; Hoogte rugleuning: 70 cm; Zithoogte: 45cm
  • Eén poef : lengte: 45 cm ; Diepte: 45 cm ; Hoogte rugleuning: 45 cm

Let op : fauteuil- en bankkussens inbegrepen. Het is mogelijk om ze te personaliseren in een breed scala aan kleuren en stoffen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief