Nieuws voor Viadurini: Rentevrij Betalen in Termijnen is Actief

Er is een nieuwe sfeer in de e-commerce van Viadurini, de wens om zijn klanten alleen het beste van Made in Italy-meubelproducten te bieden, wordt gecombineerd met het aanbieden van de beste services.
Uitgaande van deze ambitie van uitmuntendheid, hebben we besloten om de betalingsmethoden die beschikbaar zijn op onze website uit te breiden, door aan de reeds actieve (bankoverschrijving, creditcard en paypal) de mogelijkheid toe te voegen om te kiezen voor betaling in termijnen.

Hoe werkt het?

Blader vrij rond in onze digitale winkel en kies de inrichtingsaccessoires die geschikt zijn voor de renovatie van uw woning. Nadat u de gekozen producten in de winkelwagen heeft geplaatst, kunt u uit de betalingsopties kiezen voor de optie uitgesteld betalen. U kunt ervoor kiezen om in 2, 3 of 4 termijnen te betalen, afhankelijk van uw behoeften, zonder rente te betalen.

Welke producten kan ik kopen?

Met deze betaalmethode kunt u alle producten op onze site kopen. De enige beperking is  dat het gefinancierde bedrag tussen de € 100 en € 4000 ligt.

Zijn er interesses? Hoe krijg ik toegang tot de betaling?

Nee, de termijnbetaling is exclusief rente of andere kosten. Om toegang te krijgen tot dit type betaling is het voldoende om een ​​bankkaart van het Mastercard- , Visa- of American Express -circuit te hebben.
 
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro