Marmeren Poederradiator de Nieuwe Trend van Duurzame Verwarming

De nieuwe grens van verwarming met de 100% groene marmeren radiator van Made in Italy

Viadurini zorgt voor mensen door gezonde warmte te verspreiden in de omgevingen waarin ze leven, met de creativiteit en toewijding die 100% Made in Italy-producten altijd hebben onderscheiden.
Marmer verandert van uiterlijk, verschillende texturen en vormen met een Italiaans design fleuren uw ruimtes op, verwarmen de kamers met oog voor duurzaamheid, dankzij het gebruik van afvalmarmerstof.
Een collectie radiatoren en handdoekverwarmer die inspelen op elke stijl, behoefte en maat door technologie en aandacht voor detail te combineren.

Verwarming en eco-duurzaamheid: één oog op de toekomst en één op het heden

Made in Italy combineert met de logica van de circulaire economie om leven te geven aan de eerste lijn van zero-impact designradiatoren.
Een 100% recyclebaar product: de marmerpoeder stralingspanelen komen voort uit gepatenteerde productieprocessen en zijn volledig recyclebaar. Aan het einde van zijn levensduur, nadat het marmer van de andere elementen is gescheiden, wordt het voor 100% gemalen en gerecycled, in de vorm van poeders, in verschillende gebieden en toepassingen. In die zin werkt het door cirkelvormige stromen van materie te creëren, waardoor het zichzelf kan regenereren. Omdat alle productieprocessen bij lage temperaturen worden uitgevoerd, is het energieverbruik bovendien minimaal.
Dit proces maakt het mogelijk omvormen met een volledig innovatief ontwerp, zowel vanwege hun esthetische uiterlijk als vanwege hun extreme aanpassingsvermogen om te worden aangepast.

5 redenen om voor de marmeren poederradiator te kiezen

Comfort en levenskwaliteit zijn het doel van onze passie en voortdurende innovatie, gericht op het gebruik van gerecyclede materialen met nieuwe en technologische productieprocessen waar architecturale planning, design en respect voor het milieu onlosmakelijke waarden zijn. Alleen een verantwoorde visie en gedrag stellen ons in staat de toekomst van de volgende generaties te behouden.

1 - Italian Design:  we bieden een modern en aanpasbaar ontwerp dankzij samenwerkingen met ontwerpers en architecten.
2 - Zero Energy: we creëren een "zero impact" handgemaakt product dankzij het gebruik van gerecycleerde marmerpoeders en bindmiddelen op waterbasis en het planten van een boom voor elk verkocht paneel.
3 - Welzijn:we garanderen woonwelzijn dankzij de verspreiding van warmte door straling, deze gelijkmatig door het huis te verdelen en de circulatie van stof en bacteriën te beperken.
4 - Energiebesparing: de panelen zijn gemaakt om ook te worden gebruikt met hernieuwbare energiebronnen. Makkelijk te gebruiken en in te stellen.
5 - Eenvoud van applicatie en installatie: we maken het leven van partners gemakkelijker dankzij een eenvoudig en snel applicatie- en installatiesysteem, ontworpen voor elk type omgeving omdat ze worden gekenmerkt door een hoge mate van sterkte en weerstand tegen vocht, met bescherming IPX4, en omdat ze volledig vrij zijn van uitstoot van welke aard dan ook.

Verkrijgbaar in drie versies: elektrisch, waarbij de stroomvoorziening wordt verkregen door de stekker in het stopcontact van het elektrische systeem te steken; hydraulisch waarbij het stralingselement is aangesloten op het systeem met de twee collectoren en hybride waarbij de twee systemen zijn verbonden.

Een duurzame en gepatenteerde stralingstechnologie

De radiatoren werken met het zogenaamde "steeneffect", dat een snelle ophoping van warmte mogelijk maakt en deze vervolgens "zachtjes" afgeeft door de traagheid van het materiaal waaruit het is samengesteld. Temperatuursensoren, geplaatst in het agglomeraat, controleren de juiste warmteverdeling en zorgen voor de beste omstandigheden voor het produceren van straling.
De radiatoren, stralingspanelen in marmerpoeder werken emissievrij en garanderen gezondheid en welzijn met hun warmte.

6 verschillende stijlen radiatoren om aan elke behoefte en smaak te voldoen

Lijnen - Lineariteit en eenvoud van vormen: het assortiment wordt gekenmerkt door de lineariteit en eenvoud van de vormen, versterkt door de puurheid van de gekozen kleur. Het is gemaakt in zes verschillende maten met een gladde oppervlakteafwerking.

Terraa - De charme van steen: het rustieke dat perfect past in een modern decor. Opgedragen aan diegenen die zich goed willen voelen over zichzelf en hun relatie met de omgeving natuurlijker willen beleven.

Texturee - Een textuur die de textuur van de stof verbetert: een charme uit vervlogen tijden, een unieke textuur die de elegante, warme en golvende textuur van de enigszins rustieke maar elegante stof reproduceert, geschikt voor elke omgeving, van de meest moderne tot de meest klassiek.

Naturae - De essentie van natuurlijkheid:dit element van het hoogste ontwerp vertegenwoordigt de stam van de ginko-boom en vertegenwoordigt, net als de essentie die hem inspireert, zijn grote natuurlijkheid en eco-compatibiliteit. De verticale en slanke vorm is perfect zowel in een grote kamer als in kleinere kamers zoals de badkamer.

Stilee - De ontmoeting tussen lijnen en geometrieën: een lijn gemaakt van rondingen die knipogen naar de klassieke vormen van de verwarmingselementen, maar herzien en opnieuw ontworpen op een moderne manier. Een strak design waarbij het karakteristieke materiaal dat een effect van lichtheid geeft geschikt is voor elke ruimte in uw huis.

Wood50 - Hout met natuurlijke nerf: deze radiator brengt hout tot leven met natuurlijke kleuren en nerven.Het wordt geleverd in een collectie die ook nieuwe texturen voorstelt, via een proces dat het midden houdt tussen industrie en maatwerk. De Wood50-collectie is een uniek en origineel verhaal waarin verschillende sferen naast elkaar bestaan: suggestief en tactiel in de reproducties van hout, innovatief en dynamisch in de patronen. Vijf afwerkingen geïnspireerd door de natuur die ons omringt om warmte te geven aan uw ruimtes.

Klik hier om de marmeren stofradiatoren te ontdekken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW