Marmeren Poederradiator de Nieuwe Trend van Duurzame Verwarming

Viadurini is een bedrijf dat veel belang hecht aan het milieu en eco-duurzaamheid, en daarom selecteert en promoot ze zero-impact woninginrichtings- en verwarmingsproducten.
In de nieuwe Viadurini Radiator collectie, gewijd aan radiatoren, de marmerpoeder radiatoren die volledig in Italië zijn gemaakt, onderscheiden zich door hun innovatie en ecologische duurzaamheid.

De eerste radiator ter wereld die 100% recyclebaar is dankzij het nieuwe generatie productieproces en de gebruikte grondstof.
Het marmerstof het is het afvalproduct van het uithouwen van marmer in de steengroeven, dat nieuw leven wordt ingeblazen dankzij gepatenteerde productieprocessen die het omzetten in een handdoekrek. Het voordeel van het gebruik van gerecycled materiaal is dat het in de toekomst opnieuw kan worden gerecycled om circulaire materiaalstromen te creëren die kunnen worden geregenereerd.

Aanpasbare hydraulische radiator in marmerpoeder Made in Italy - LineepAanpasbare elektrische radiator in marmerpoeder Made in Italy - Lineep
De voordelen van kiezen voor een marmerpoederradiator

 • Italiaans design: deze radiatoren hebben een modern design ontworpen door Italiaanse kunstenaars uit de sector en kunnen volledig gepersonaliseerd worden qua kleur, textuur en type voeding (elektrisch, hydraulisch en hybride). Ze zijn ook perfect voor hotels, restaurants, B&B's, boerderijen, bars en cafés dankzij de mogelijkheid om ze te personaliseren met uw eigen logo.

 • Geen impact: dankzij een handgemaakt productieproces en lage temperaturen is het energieverbruik minimaal om afval te verminderen.
 • Warmte en welzijn: de verspreiding van warmte vindt plaats door straling, dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling door het hele huis, wat de circulatie van stof en bacteriën beperkt. Deze functies worden gegarandeerd door de temperatuursensoren in de radiator, die zorgen voor de beste stralingsomstandigheden.

 • Energiebesparing: deze radiatoren zijn ontworpen om ook te worden gebruikt met hernieuwbare energie.
 • Eenvoudige installatie: ontworpen voor elk type omgeving en eenvoudig te installeren, ze zijn robuust en bestand tegen vocht door IPX4-bescherming en volledig emissievrij.

Aanpasbare hybride radiator in marmerpoeder Made in Italy - Lineep
Radiatoren voor elke
stijl en trend

Deze designradiatoren, die eruit zien als kunstwerken, zijn perfect om het huis in te richten met een vleugje unieke en originele stijl dankzij hun ontwerp dat esthetiek en functionaliteit combineert.

Onder de voorstellen van Viadurini vinden we radiatoren met decoraties geïnspireerd door de natuur:

 • Terraa - de charme van de steen: het rustieke past perfect in een modern interieur met bas-reliëfeffect.

 • Naturae  - de essentie van de natuur: elegante boomstamtextuur geïnspireerd op de schoonheid van de natuur.

 • Wood50 - hout en zijn geschiedenis: deze collectie is een uniek en origineel verhaal waarin verschillende sferen naast elkaar bestaan, geïnspireerd door de natuurlijke houtnerf om de kamers warmte te geven.

Tot slot biedt Viadurini radiatoren met elegante texturen en modern design:

 • Linee - eenvoud van vormen: het oppervlak van de radiator is glad, aanpasbaar in kleur en wordt gekenmerkt door een eenvoudige en lineaire stijl.

 • Texturee - textuur van de stof: textuur die doet denken aan de warmte en gedraaide elegantie van de stof.

 • Stilee - bochtigheid en geometrie: gebogen en harmonieuze lijnen opnieuw bekeken in een strak en modern ontwerp.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief