Originele en Trendy Buitenruimtes met Viadurini

De inrichting van de buitenruimtes is essentieel om continuïteit te creëren met de gekozen stijl voor binnen; of het nu gaat om een ​​privéwoning, een exclusieve villa, een spa of een openbare ruimte. Buitenmeubilair moet zeker praktisch, functioneel en duurzaam zijn. Naast het praktische aspect wil het oog ook zijn steentje bijdragen. Voor degenen die een glamoureus en trendy meubel willen hebben , is de keuze voor buitenmeubilair Viadurini in the Garden.

Wij bieden fascinerende tuinmeubelen vanwege de golvende lijnen, intense kleuren en innovatief design. Elk detail is tot in detail bestudeerd en gemaakt met materialen die bestand zijn tegen externe factoren.

Viadurini het betekent een hoge kwaliteit van producten en materialen; een verleidelijke en originele lijn die het Venetiaanse bedrijf onderscheidt door zijn klasse en originaliteit.

Laten we in het interview met Viadurini de nieuwste trends ontdekken voor een verfijnde outdoor 

Drie woorden om uw identiteit te definiëren?
Innovatief, internationaal en gekwalificeerd.
 
Op welke factoren richt u zich om een ​​designmeubel te verkrijgen dat aandacht besteedt aan kwaliteit, details en uiteindelijke prijs?
  • We richten ons veel op het onderzoek van grondstoffen en de ontwikkeling van innovatieve materialen en stoffen, die in staat zijn om op hun best te presteren en te weerstaan ​​in buitenomgevingen.
  • We werken samen met gekwalificeerde ontwerpers van nationale en internationale faam.
  • We werken aan waargenomen kwaliteit zonder middelen te verspillen waar de markt dat niet nodig heeft.
  • We hebben oog voor de behoeften van de markt, we proberen hierop te anticiperen en bieden altijd bevredigende antwoorden 
Wat zijn de belangrijkste producten van uw collecties en de best verkochte?
De best verkochte collecties zijn ook het vlaggenschip van onze productie: de families Babylon, Cricket en Tibdabo zijn vertegenwoordigers van de weeftechniek , de ambachtelijke traditie die onze productie altijd heeft onderscheiden en geïdentificeerd. De FSC Barcode-gecertificeerde teakfamilie is ook erg populair, dankzij de hoge mate van maatwerk waardoor het modulaire product ideaal is voor elk type behoefte.
 
Wat is het project / de samenwerking die je onlangs hebt gevolgd en waar je trots op bent?
Er zijn er verschillende: we zijn herbevestigd als officiële partner voor meubilair door de hotelketen Hard Rock Hotel, zowel op Ibiza als op Tenerife. Van bijzonder belang is de samenwerking met Holland America Line voor de levering van tuinmeubilair dat bestand is tegen zoute mist en bestemd is voor het cruiseschip ms Koningsdam . Op nationaal grondgebied hebben we bijgedragen aan de realisatie van het terras-restaurant Grand Hotel Mazzarò Sea Palace in Taormina en de spa van het Mirtillo Rosso Family Hotel in Valsesia.
 

Openbare of privéruimten; welke soorten klanten vragen het meest om uw producten?
De meeste van onze klanten komen uit de horeca.Het zijn dus eigenaren van logies, wellness en restaurants, architecten of exterieurontwerpers die betrokken zijn bij het ontwikkelen van grootschalige projecten in de contractsector met een focus op het buitenleven.
 
Wat zijn de fundamentele kenmerken die accessoires voor buitenmeubilair moeten hebben? En welke die jou onderscheiden?
Buitenmeubilair kan niet geïmproviseerd worden: constant onderzoek en studie zijn vereist voor het creëren van specifieke technologieën waarmee ze lang meegaan en bestand zijn tegen de meest agressieve atmosferische invloeden, zoals licht, water en zoutnevel.
Daarnaast is het noodzakelijk om hoge ergonomische normen te handhaven: tuinmeubilair mag binnen niet jaloers zijn en buitenruimtes zijn niets meer dan de natuurlijke uitbreiding van binnenruimtes en moeten als zodanig dezelfde normen bieden. van comfort. Bovendien wil het oog ook zijn steentje bijdragen, dus spelen de esthetische component en het stilistisch onderzoek een fundamentele rol bij de ontwikkeling en realisatie van de inrichting. De moeilijkheid ligt in het behouden van een perfecte balans tussen technische kenmerken, functionaliteit en design. We garanderen een mooie, duurzame en comfortabele inrichting zonder dat deze kenmerken de andere overheersen.

File allegati

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief