Richt en vVrlicht uw Buitenruimtes met Viadurini's Heldere Meubilair

Richt de buitenkant van uw huis of projectruimte in met heldere accessoires met een innovatieve stijl en design

Steeds vaker zien we in restaurants, boerderijen, hotels of huizen die een tuin of een exterieur hebben om op te fleuren, de aanwezigheid van heldere tuinmeubilair. Dit soort meubels varieert over vele velden, van tafels en stoelen tot vazen ​​en nepstenen voor bij het zwembad.

De voorgestelde meubels worden geproduceerd in Italië en zijn bestudeerd en ontworpen door de beste ontwerpers die ons land te bieden heeft, geometrische of golvende vormen die speciaal zijn bedacht en ontworpen om harmonie en een gevoel van stabiliteit te geven aan de omgeving.

Met een modern en levendig ontwerp zijn ze ideaal voorgeef elk type locatie of bedrijf stijl.

Ze zijn speciaal ontworpen voor buiten en hebben een meervoudige functie:

  • Overdag: het zijn meubels en accessoires met een verfijnd en origineel ontwerp, gemaakt van praktische materialen.
  • 'S Nachts: ze lichten op, ze worden lichtgevende meubels die in staat zijn om magische sferen te creëren: lichten en emoties zullen hun weg banen en een unieke plek creëren om te ontspannen.

Hoogwaardig materiaal om uitstekende resultaten en duurzaamheid in de loop van de tijd te garanderen:

Deze meubels of accessoires zijn meestal gemaakt van polyethyleen, een zeer resistent en veelzijdig materiaal , doorschijnend gemaakt om het licht naar de led naar binnen te laten gaan, waardoor een diffuus en sfeervol licht ontstaat.
Dit materiaal is ontwikkeld door jaren van onderzoek met als doel het elimineren van die microporiën in het oppervlak die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook van mogelijke scheuren, waardoor de creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties kunnen krijgen. gemaakt van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.

Ongebruikelijk, leuke en originele vormen, mogelijk gemaakt door geavanceerde kunststof verwerkende technologieën en de creatieve flair van de belangrijkste internationale ontwerpers; ze passen in onze buitenruimtes en karakteriseren ze met persoonlijkheid.

Inrichtingsobjecten en verlichtingslichamen , dit is de dubbele functie, geschikt voor zowel privéwoningen als voor openbare en contractomgevingen, prachtig wanneer ze op het strand worden geplaatst of in een zwembad drijven, ze worden gekenmerkt door eenvoud en functionaliteit van gebruik.

Onderhoud, reiniging en effecten op lange termijn

Reinig regelmatig met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, spoel af met water en droog af met een doek. Gebruik geen detergenten of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan een verandering van de kleur en de originele afwerking van het item veroorzaken.

Energieklasse en opladen

Onze modellen zijn bijna altijd minuten met lampen van 20W klasse A, maar de interne structuur kan in de meeste gevallen zelfs die van energieklasse A +++ regelen .

Waar de modellen het toelaten, ziet u bevestigd aan het inrichtingsaccessoire dat u hebt gekozen voor een  RGB LED -lichtset op batterijen met roterend wit en gekleurd licht, Bluetooth-transmissie en oplaadstation met bipolaire Europese stekker met een autonomie van maximaal ongeveer 8 uur. intensiteit in vaste witte kleur. Bij sommige modellen daarentegen kunnen de batterijen worden opgeladen via een zonnepaneel, waardoor de lichtgevende meubels nog milieuvriendelijker en zuiniger worden. 

Ontdek onze e-commerce en u zult de ideale oplossingen voor al uw buitenruimtes zien: klik hier!

 

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief