Viadurini is Bekroond met de Prestigieuze 'Leider van Groeiprijs 2022', Aangekondigd door 'Il Sole 24 Ore' en Statesman

Viadurini behoorde tot de 450 beste Italiaanse bedrijven voor de "Leider van Groeiprijs 2022" voor al die bedrijven die in de driejarige periode 2017-2020 de snelste omzetgroei hadden. De volledige ranglijst vind je op de website van Sole 24 ore.

De Italiaanse bedrijven die op de ranglijst aanwezig zijn, zijn realiteiten die tot verschillende sectoren behoren en verenigd zijn door hun concurrentievermogen op de Italiaanse en internationale markt en door hun dynamiek.

De gegevens die zijn gebruikt om deze ranglijst samen te stellen, hebben betrekking op de driejarige periode 2017-2020, dus inclusief een bepaald jaar. De relevantie van deze onderscheiding is daarom des te groter omdat de bedrijven waaraan deze werd toegekend hebben aangetoond dat ze een solide bedrijf hebben dat zelfs in een delicaat moment als dat van de pandemie heel goed stand heeft gehouden.

Van de ongeveer 8.000 kandidaat-bedrijven staat Viadurini op de 359e plaats. Een mooie mijlpaal voor onze e-commerce, geboren in 2015, die met als doel Italiaanse luxemeubelen over de hele wereld te brengen, pas in 2020 een omzetstijging van 60% kon noteren.

We zijn er trots op in zo'n prestigieuze ranking te staan. Een signaal dat de sterke punten waarop we besloten ons te concentreren, zoals klantenservice en de kwaliteit van Made in Italy, belonen ons voor onze inspanningen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief