Wilt u uw Huis Verwarmen? Viadurini is de Oplossing

De Radiator laat ruimte voor nieuwe hoofdrolspelers die niet alleen de omgeving opwarmen, maar ook elke ruimte met smaak versieren.

Waar hebben we het over? Design radiatoren en handdoekverwarmers.
 
Geen plek is zo mooi als mijn huis.
(Noel Langley, The Wizard of Oz)

 
Het huis is het hart van ons dagelijks leven en het moet gastvrij zijn. Een koud huis kan dat niet zijn. Daarom moeten we ook voor de designradiatoren de juiste keuze maken.
Viadurini kiest voor het eerste bedrijf dat de handdoekverwarmers in Italië heeft vervaardigd en op de markt heeft gebracht.

Het bedrijf, geboren als een familiebedrijf, is dankzij zijn professionaliteit en hoogwaardige producten uitgegroeid tot de leider in de sector van radiator- en designhanddoekverwarmers. Maar wat trekt zoveel van deze radiatoren aan?
Functionaliteit, gemak en exclusiviteit. Het ontwerp is fascinerend en perfect voor iedereen die een verfijnde en elegante omgeving wil.

Wij van het Viadurini-team zijn er trots op radiatoren te verkopenniet alleen in Italië maar vooral in de wereld. Made in Italy verdient alle aandacht van buitenlanders en Viadurini is haar woordvoerder op de best mogelijke manier.

Het best verkochte model van de radiatoren en handdoekrekken van 2017? Laten we eens kijken.

Het is de Design Collection-lijn die er zo veel over doet praten.
Snake, Brick en Winter zijn minimalistische en moderne design handdoekverwarmers. Wit, zwart of gekleurd zijn ideaal voor het inrichten van de badkamer maar ook om in te wonen. Deze handdoekverwarmers kunnen ieders aandacht trekken.
De Graffe-lijn is bijzonder, authentiek en origineel om elke kamer glamoureus te verwarmen.
De thermo-versiering die mannen en vrouwen heeft behangen, is echter Tiffany .Een ijzeren radiator met retro-smaak, een groenblijvend ontwerp dat onmiddellijk opvalt door zijn verfijnde stijl en zijn golvende lijnen.

Dus waar wacht je op?
Koop één van deze prachtige design radiatoren in onze online shop en renoveer je huislook! Er zijn veel voorstellen voor designradiatoren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief