Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Scirocco H

Scirocco H ontwerpt en bouwt radiatoren, handdoek radiatoren en design het spelen van een zeer technisch gebied met een nieuw vaartuig gevoeligheid, die het mogelijk maakt om beter te kunnen inspelen op de nieuwe cultuur. Jong en dynamisch bedrijf sinds haar oprichting in 1989, is de eerste in Italië om de handdoek warmer produceren, erkent de noodzaak van esthetische / functionele innovatie van de huishoudelijke verwarming markt met de nadruk badkamermeubelen.

De combinaties van materialen, zoals glas, staal, gietijzer en messing versterken het concept van de warmte en emotionele welzijn door middel van vormen met een sterke vormgeving en met een sterke technologische waarde.

Daarnaast is de nauwe en voortdurende samenwerking met de belangrijkste Italiaanse design, komt tot uiting in het product onderzoek, het ontwikkelen van niet-eenvoudiger verwarming cortpi, maar echte meubels die worden afgenomen in een breed scala van producten uit het ontwerp inconfondibilie, met functies en technieken en de verschillende en originele esthetische kenmerken, gemaakt met zorg en ontworpen om naadloos te integreren in elke omgeving.