Buitenbank in aluminium en luxe designstof - Frame Vineyard by Vondom

  • Code: FRAMEVIN
€ 16.525,43
Materiaal aluminium en stof
Ontwerper Ramón Esteve
Levertijden 3 werkweken
Lengte (cm) 245
Diepte (cm) 224
Hoogte (cm) 235

Dubbel ligbed voor buiten met luxe design, aluminium en stoffen structuur.

Dit dagbed voor buiten is geïnspireerd door een elegant ontwerp en grenzeloze luxe, met het idee om een toevluchtsoord te creëren met een traditionele piramidevormige architectuur.
Met een driehoekig zadeldak wordt echt comfort geboden door een dubbele verstelbare matras die veelzijdigheid biedt, waardoor de waarde en waarde van dit ligbed toeneemt.

De pure en eenvoudige lijnen maken het verfijnd en ideaal voor rust en ontspanning in elke omgeving, binnen of buiten.
Voor meer luxe en een romantische en suggestieve sfeer , kan op verzoek de aanvulling worden toegevoegd met omgevingslicht naar keuze tussen LED's, RGB DMX draadloze LED's met aansluiting op een lichtregelsysteem (xlr), RGB-LED's beheerd met afstandsbediening waarmee u om de kleuren te selecteren of ze automatisch te veranderen (wit, rood, groen, blauw, lichtblauw, roze en geel) en RGB met draadloze oplaadbare batterij, bediend met afstandsbediening.

Het product is gemaakt met een gelakte aluminium structuur met zonneklep bedekt met Sunvision, een geperforeerd product met het uiterlijk en de textuur van de stof, ideaal voor buitenruimtes.
De kussens zijn bedekt met Glad-stof, zacht en uitnodigend met waterdichte eigenschappen die geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten.

Afwerkingen beschikbaar:

  • witte structuur - witte parasol - kussens in sneeuwwit
  • structuur ecru - parasol ecru - kussens ecru
  • taupe structuur - taupe parasol - kussens in taupe
De kussens stof kan worden gemaakt in verschillende soorten stof en kleurvariaties. Neem contact met ons op om ze allemaal te ontdekken en het luxe ligbed te creëren dat bij u past.
NB: U kunt ook extra sierkussens van 60 x 60 cm kopen, die niet bij de prijs zijn inbegrepen. Voor een vrijblijvende offerte en meer informatie vul het formulier in.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief