Buitenlounge in aluminium en geweven stof - Eugene

  • Code: EUGENE5
€ 7.016,41 € 8.770,52 -20%
Materiaal Aluminium en stof
Levertijden 1 werkweek

Buitenwoonkamer in aluminium en geweven stof.

Deze tuinlounge geheel Het wordt gekenmerkt door de zichtbare structuur in antraciet gelakt aluminium en door het handgemaakte weefsel gemaakt met een speciale strook Olefin-stof, een specifiek materiaal voor buitengebruik in een bosgroene kleur. De zit- en rugkussens zijn standaard uitgevoerd in de steengrijze stof.

Deze woonkamer met grote zitplaatsen is handig en robuust , maar heeft tegelijkertijd een strak en essentieel ontwerp. De moderne stijl geeft het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.
Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenwoonkamer een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen en elementen:

  • Een bijzettafel : Lengte: 96 cm ; Diepte: 60 cm ; Hoogte: 33 cm .
  • Een tweezitsbank : Lengte: 153 cm; Diepte: 82 cm ; Hoogte rugleuning: 76 cm; Zithoogte: 45cm
  • Een driezitsbank : Lengte: 200 cm ; Diepte: 82 cm ; Hoogte rugleuning: 76 cm; Zithoogte: 45cm
  • Een fauteuil : Lengte: 85 cm; Diepte: 82 cm ; Hoogte rugleuning: 76 cm; Zithoogte: 45cm
NB : Zit- en rugkussens inbegrepen en aanpasbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief