Buitenlounge in aluminium en geweven stof - Reda

  • Code: REDA4
€ 4.832,86 € 6.041,07 -20%
Materiaal Aluminium en stof
Levertijden 1 werkweek

Buitencompositie in aluminium en geweven stof.

Deze tuinsamenstelling helemaal het wordt gekenmerkt door zijn zichtbare structuur in wit gelakt aluminium en door het handgemaakte weefsel gemaakt met een speciale buisvormige Olefin-stof, een specifiek materiaal voor buitengebruik, opgevuld met polyurethaan. De zit- en rugkussens zijn inbegrepen in touwkleur en witte rand.
De salontafel heeft een glazen blad en is gemaakt van wit gelakt aluminium en handgeweven buisvormige Olefin stof.

De structuur van de elementen van deze woonkamer is handzaam en robuust maar behoudt tegelijkertijd een strakke vormgeving. De moderne stijl geeft het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als projectomgevingen.
Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenbank een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.
Afmetingen en elementen aanwezig in de compositie :

  • Twee fauteuils : 70 x 82 x 65 cm
  • Een bank : 173 x 82 x 65 cm
  • Een salontafel: 60 x 90 x 30 cm
NB: sierkussens zijn niet inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief