Made in Italy

Buitensalontafel in gekleurd polyethyleen Made in Italy - Igorina

  • Made in Italy
  • Code: IGORINA
€ 226,13 € 282,66 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 54
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 40

Tuinsalontafel in mat gekleurd polyethyleen gemaakt in Italië.

Outdoor salontafel volledig gemaakt in Italië met matte afwerking gekleurde polyethyleen structuur. Een sober en veelzijdig ontwerp gekenmerkt door lichtheid en kleur. Zijn kracht wordt weergegeven door de eenvoud die hem perfect maakt om elke moderne en levendige buiten- of binnenruimte te completeren en te vullen. Om de esthetiek van persoonlijkheid en karakter te verrijken, is ongetwijfeld het prachtige kleurengamma voorgesteld waarmee u kunt kiezen tussen meer discrete en minimale oplossingen en meer originele en kleurrijke ideeën voor een resultaat dat in staat is om zich op de best mogelijke manier aan elke behoefte aan te passen door een stevige, resistente salontafel. en met een verfijnd design .

Verkrijgbare kleuren:
  • Wit;
  • rozemarijn;
  • fuchsia;
  • zuur groen;
  • parel zwart.
Onderhoud en reiniging : vermijd de ophoping van stof en vuil op de oppervlakken. Reinig regelmatig met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, spoel af met water en droog af met een doek. Vermijd het gebruik van was- of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan de kleur en de originele afwerking van het artikel veranderen.

NB : het is mogelijk om het grondbevestigingssysteem en de praktische droogzandkit aan te vragen om meer stabiliteit aan het product te geven.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief