Cliff Talenti buitenfauteuil in touw en stof van Palomba

  • Code: POLTRONCINACLIFF-1-SHOWROOM
€ 790,76 € 1.129,66 -30%
Materiaal Synthetisch touw en stof
Maatregelen L 52 x P 66 x H 72 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Outdoor design fauteuil Cliff collectie van Talenti, ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba

NB : het product heeft een actieprijs omdat het een klein defect heeft aan één poot.

De Cliff eetkamerfauteuil wordt gekenmerkt door een structuur van beige synthetisch touw en kussens in 100% PP-stof met afneembare hoezen in dezelfde kleur, opgevuld met droog schuim.
Het synthetische touw is een materiaal dat bestaat uit een dubbele vlecht met een kern van polyester en een omhulsel van multifilament propyleen. De externe vezel waaruit het is samengesteld, is waterdicht en bestand tegen UV-stralen.

Trakteer uzelf op een exclusief design tuinmeubel, gemaakt met materialen van topkwaliteit. De Cliff-collectie wordt gespeeld op de combinatie van verschillende materialen, geboren uit de zoektocht naar steeds nieuwe talen. staat synoniem voor grote veelzijdigheid. De details, gemaakt met verweven nautische touwen en stoffen met geometrische patronen, creëren een gevoel van speelsheid met een superglamoureuze touch. De chromatische verscheidenheid in combinatie met de modulariteit van de structuren stelt u in staat om de elementen in absolute vrijheid te rangschikken, waardoor oneindige combinatiemogelijkheden ontstaan.

Wij zijn officiële Talenti-wederverkopers, daarom kunnen we u elk item van dit merk leveren. Neem contact met ons op voor informatie.
NB: Voor extra bescherming is het raadzaam om in het winterseizoen, 's avonds of bij frequente regenval de juiste hoezen te gebruiken. Neem contact met ons op voor een offerte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief