Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Talenti het beste ontwerp om uw tuin te versieren

"Design betekent iets creëren dat niet bestaat. Antwoord op een emotionele noodzaak."Dit zijn de woorden van Cristian Visentin, een van de ontwerpen die een van de collecties tekenden met het merk Talenti. Dit bedrijf probeerde vanaf het begin een leidende rol in de sector openluchtfurnitures te krijgen door middel van zijn filosofie dat we kunnen hervatten in de volgende woorden: traditie, creativiteit en innovatie.

Het belangrijkste doel dat zij nagestreefd bestond om de hoge kwaliteit van het vakmanschap te combineren met de meest geavanceerde industrie technisch. Deze combinatie zal worden geleverd door geraffineerde en trendy producten die overal plaatsgebonden zijn en modieus zijn. Hun collecties geboren dankzij de samenwerking met nationale en internationale ontwerpers die geven hun glamour touch aan de Voorgesteld door oprichting van de nieuwe regels van het buitenleven producten.

Een zorg voor details en een bijna maniakale controle voor kwaliteit. Een van de beste voorstellen kunt u de producten gemaakt van teakhout uit de Talenti Cleo lijn, zoals vaste of uittrekbare eettafels, salontafels van verschillende vormen en maten en een lekker rockende fauteuil vinden. Voor degenen die de lichtheid van aluminium de voorkeur geven, zal de moderne lounges van de Casilda en richtlijnen Cottage u een gezellige hoek om vrienden samen in uw tuin mee te geven. Talenti Ook denkt aan degenen die graag gaan liggen bij het zwembad om te zonnen met de voorstellen voor de ligstoelen gemaakt van de beste materialen voor het buitenleven.