Daybed voor buiten in aluminium en handgeweven stof - Reda

  • Code: REDA6
€ 5.639,39
Materiaal Aluminium en stof
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 160
Diepte (cm) 170
Hoogte (cm) 68

Daybed voor buiten in aluminium en geweven stof.

Dit tuin daybed helemaal het wordt gekenmerkt door zijn zichtbare structuur in wit gelakt aluminium en door het handgemaakte weefsel gemaakt met een speciale buisvormige Olefin-stof, een specifiek materiaal voor buitengebruik, opgevuld met polyurethaan. De stoffen buitenkussens zijn allemaal inbegrepen : 1 zitmatras + 7 kussens in verschillende maten en allemaal in een effen steengrijze kleur.

De structuur van dit daybed is gemakkelijk te hanteren en robuust , maar behoudt tegelijkertijd een strak design. De moderne stijl geeft het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.
Dankzij het gebruik van speciale hoogwaardige materialen garandeert dit daybed voor buiten een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

Dit daybed is voorzien van standaard kussens in "rope" kleur met contrasterende "witte" biezen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen :

  • Lengte: 170 cm ;
  • Diepte: 160 cm ;
  • Hoogte rugleuning: 68 cm;
  • Zithoogte: 45cm

NB : Kussens op maat in een breed scala aan stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief