Daybed voor buiten in teak en touwweefsel - Arjuna

  • Code: ARJUNA6
€ 4.934,22
Materiaal Teak en touw
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 160
Hoogte (cm) 195

Tuinbed van teakhout en handgemaakt touwgeweven.

Dit ligbed voor buiten is gemaakt met een teakhouten frame met een natuurlijke afwerking en witgelakte aluminium onderdelen. Het is aan de vier buitenzijden met de hand geweven met behulp van een speciaal hoogwaardig polyrotan touw . 
Het gordijn en de kussens zijn allemaal in witte Sunproof stof, de kussens hebben een rand in de kleur touw.
Deze buitenoverkapping combineert de schoonheid van teak met het Italiaanse vakmanschap van weven.

Een daybed ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een sobere en elegante stijl die hun buitenruimtes een fris accent kan geven. Deze overkapping leent zich uitstekend om tuinen, terrassen en veranda's op een onberispelijke manier te verrijken, wat ook perfect tot zijn recht komt bij het zwembad waar het een prachtige gastvrije sfeer en perfecte harmonie met de omgeving creëert. Het verfijnde ontwerp maakt het een perfecte aanvulling om elke buitenruimte, zowel privé als contract, met karakter en stijl te voltooien, waardoor een exclusief decor tot leven komt met aandacht voor detail.

Het geselecteerde teakhout van Indonesische oorsprong, afkomstig uit gecontroleerde en duurzame kapbossen (INDONESIAN LEGAL WOOD). Teak is geclassificeerd als het meest waardevolle hout dat er bestaat voor meubels
buitenshuis. Het is extreem duurzaam, stabiel, bestand tegen weersinvloeden, schimmels, parasieten en insecten. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën die het duurzaam maken en de vochtopname beperken. Teakhouten meubelen die worden blootgesteld aan zon, regen, vochtigheid, enz. hebben na verloop van tijd de neiging om een zilvergrijze kleur te krijgen. Dit komt door een oppervlakte-oxidatieproces dat het hout op natuurlijke wijze beschermt. Dit proces is puur esthetisch en tast de structuur of kwaliteit van het hout niet aan

Dit daybed heeft een natuurlijke teakstructuur en een weefpatroon in een standaard gebroken witte kleur terwijl de aanwezige kussens waterafstotend zijn in wit met contrasterende koordkleurige randen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:

  • 200x160x195

Beschikbare afwerking :

  • Touw gebroken wit
NB : de kussens zijn allemaal inbegrepen en kunnen worden gepersonaliseerd in een breed scala aan kleuren en afwerkingen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief