Daybed voor buiten in teak en touwweefsel - Arjuna

  • Code: ARJUNA6
€ 3.808,52 € 4.760,66 -20%
Materiaal Teak en touw
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 160
Hoogte (cm) 195

Tuinbank van teakhout en handgemaakt touwgeweven.

Dit ligbed voor buiten is gemaakt met een teakhouten frame met een natuurlijke afwerking en wit gelakte aluminium componenten. Het is aan de vier buitenzijden met de hand geweven met behulp van een speciaal polyrattan touw van hoge kwaliteit. 
Het gordijn en de kussens zijn allemaal van witte Sunproof-stof, de kussens hebben een rand in de kleur touw.
Deze buitenluifel combineert de schoonheid van teak met het Italiaanse vakmanschap van weven.

Een ligbed ontworpen voor wie op zoek is naar een sobere en elegante stijl die hun buitenruimtes een accent van frisheid kan geven. Deze overkapping leent zich om tuinen, terrassen en veranda's op een onberispelijke manier te verrijken, wat ook perfect is bij het zwembad, waar het een prachtige gastvrije sfeer en perfecte harmonie met de omgeving creëert. Het verfijnde ontwerp maakt het een perfecte aanvulling om elke buitenruimte, zowel privé als contract, te completeren met karakter en stijl , waardoor een exclusief decor tot leven komt met aandacht voor detail.

Het geselecteerde teakhout van Indonesische oorsprong, afkomstig uit gecontroleerde en duurzame kapbossen (INDONESIAN LEGAL WOOD). Teak wordt geclassificeerd als het meest waardevolle hout dat er bestaat voor meubels
buitenshuis. Het is extreem duurzaam, stabiel, bestand tegen weersinvloeden, schimmels, parasieten en insecten. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën die het duurzaam maken en de vochtopname beperken. Na verloop van tijd hebben teakhouten meubelen die worden blootgesteld aan zon, regen, vochtigheid, enz. over het algemeen de neiging om een zilvergrijze kleur te krijgen. Dit komt door een oxidatieproces aan het oppervlak dat het hout op natuurlijke wijze beschermt. Dit proces is puur esthetisch en tast de structuur of kwaliteit van het hout niet aan

Dit daybed heeft een natuurlijke teak structuur en een vlechtwerk in een standaard gebroken witte kleur terwijl de aanwezige kussens waterafstotend zijn in het wit met contrasterende koordkleurige randen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:

  • 200x160x195

Beschikbare afwerking :

  • Touw gebroken wit
Let op : de kussens zijn allemaal inbegrepen en kunnen worden aangepast in een breed scala aan kleuren en afwerkingen.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief