Made in Italy

Decoratieve grondvaas voor buiten of binnen plastic - Ampoule van Myyour

  • Made in Italy
  • Code: AMPOULEXL80401AMP
€ 1.225,87
Maatregelen ø 58 xh 205 cm
Levertijden 3/4 werkweken

Design vloervaas voor buiten in druppelvormig kunststof, gemaakt in Italië.

Deze vaas op de tuinvloer wordt gekenmerkt door een modern en origineel druppelvormig ontwerp met een dynamisch momentum, om de poëzie van de gave van een bloem te vertellen.
Het is precies vanuit deze filosofie dat de inspiratie van deze gigantische vaas voor een enkele bloem werd geboren, in staat om elke ruimte te karakteriseren met zijn eenvoud en de magie van zijn geschiedenis te vertellen.
Gemaakt van reliëf gedrukt poleasy, het is stevig verankerd in de grond dankzij de bevestigingsbeugel en de ballast die het nog meer stabiliteit geeft.

Ontwerper : Federico Traverso

Materialen:
Poleasy is een nieuw speciaal polyethyleen dat definitief het probleem van microporiën aan het oppervlak elimineert en in staat is om hoge prestaties te garanderen op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering. Een materiaal met uitstekende mechanische eigenschappen en UV-gestabiliseerd, het is ook ecologisch duurzaam, zowel in de productiefase - waarbij afval tot nul wordt gereduceerd - als aan het einde van de levenscyclus van het product, dat volledig kan worden gerecycled.

Wij zijn officiële Myyour-resellers, daarom kunnen we u elk artikel van dit merk leveren. Neem voor informatie contact met ons op.
Myyour is een gerenommeerd bedrijf dat altijd klaar staat om nieuwe binnen- en buitentrends te verwelkomen die opvalt door zijn sterke passie voor design en onderzoek .
Liefhebber van kleur en vorm van kunststof voor de hoge creatieve vrijheid, het is in staat om op elk verzoek van de klant te reageren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief