Made in Italy

Design-tweepersoonsbed met gestoffeerd hoofdeinde Leilo, 160x200 cm

  • Made in Italy
  • Code: LEILO
€ 3.801,38 € 4.751,73 -20%
Maatregelen L 170 x B 102,5 x H 210 cm
Levertijden 30/35 werkdagen
Design-tweepersoonsbed met gestoffeerd hoofdeinde Leilo, 160x200 cm
Tweepersoonsbed met massieve notenhouten structuur en gestoffeerd hoofdeinde. Lelio is geschikt voor een 160x200- netwerk ( netwerk niet inbegrepen ).
Het hoofdbord van capitonné, bekleed met volnerfleder van eerste keus, versterkt de massieve notenstructuur van het bed, voor een elegant en suggestief esthetisch resultaat.
De structuur van het Lelio- bed is verkrijgbaar in natuurlijk walnoot of natuurlijk grijs walnoot. Selecteer de gewenste afwerking in het vervolgkeuzemenu.

EIGENSCHAPPEN:
- Kleur: natuurlijke walnoot of natuurlijke grijze walnoot
- Olie-afwerking

Hout dat is behandeld met producten op basis van natuurlijke lijnolie , in plaats van traditionele vernissen, maximaliseert het graan en de eigenschappen van het gekozen hout. De oliën, in contact met de houtvezel, kristalliseren door de poriën van de houtvezel in te nemen en tegelijkertijd een barrière te creëren voor de absorptie van vloeistoffen (dwz vuil) en de mechanische sterkte van de houtvezel te vergroten. Het is ook waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en UV-stralen. Een absoluut natuurlijk alternatief.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief