Made in Italy

Dressoir van gepatineerd hout met walnootafwerking en leliedecoratie Made in Italy - Kersen

  • Made in Italy
  • Code: CILIEGIA
€ 2.270,04 € 2.837,55 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 196
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 110

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met structuur in Tanganyika/toulipier gefineerde houtdeeltjes , frames in toulipier/ayous , bodems en ruggen in MDF en multiplex met 3 deuren en 2 laden.
Het wordt volledig in Italië gemaakt door bekwame vakmensen, ondersteund door de liefde voor de Italiaanse traditie en cultuur. De eenvoudige, elegante en klassiek vormgegeven afwerking is geschikt voor elke woonomgeving en helpt de boel georganiseerd en opgeruimd te houden.

Finish:
  • gepatineerde walnoot
Dimensies:
  • Lengte 196 cm
  • Diepte 50 cm
  • Hoogte 110 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief