Made in Italy

Dressoir met 4 deuren en 2 laden in Bassanohout Made in Italy - Tanit

  • Made in Italy
  • Code: TANIT
€ 1.293,31 € 1.616,64 -20%
Materiaal hout
Levertijden 30/35 werkdagen
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 47
Hoogte (cm) 96

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met structuur met delen van massief populieren/toulipier , zijkanten en bodems van populierenmultiplex en/of populieren/toulipier/tanganyika gefineerde houtdeeltjes , interne delen van massief sparrenhout , populierenmultiplex met 4 deuren en 2 laden , volledig gemaakt in Italië.
Eenvoud en functionaliteit zijn in balans in dit product, dat perfect is voor het completeren van de inrichting van elke woonruimte. Dankzij de lades en deuren is het mogelijk om alledaagse voorwerpen op te bergen, zodat deze altijd gemakkelijk toegankelijk maar toch netjes en overzichtelijk zijn.

Finish:
  • Bassano-hout
Dimensies:
  • Lengte 200 cm
  • Diepte 47 cm
  • Hoogte 96 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief