Dressoir voor binnen in patchwork van gerecycled hout en metalen onderstel - glijbaan

  • Code: SLIDE12
€ 1817,78 € 2272,22 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Structuur materiaal metaal
Lengte (cm) 100
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 120

Woonkamerdressoir van gerecycled tropisch hout

Binnendressoir gemaakt met 3 deuren en 2 laden met open vak van patchwork gerecycled hout in natuurlijke koffiekleur en body van geborsteld zwart metaal .
Deze meubelset is letterlijk uniek , juist omdat hij de bijzondere geschiedenis van levende materie belichaamt. De verwerking vindt grotendeels plaats volgens ambachtelijke procedures . Elke kras en imperfectie, elk litteken op het hout getuigt van de originaliteit van een verleden dat nieuw leven krijgt. Het tropische hout dat legaal is gerecycled uit oude kunstvoorwerpen, boten en verlaten gebouwen, wordt vakkundig behandeld en geborsteld om zijn waardigheid en glans terug te krijgen. Dit product combineert de essentie van rustieke smaak met de vormen van hedendaags design en met enkele details van de industriële stijl .

Koffie natuurlijke afwerking: het oude hout wordt alleen gereinigd, goed geschuurd, waardoor de oorspronkelijke kleur en staat behouden blijft.

OPMERKINGEN: Teak en ander hardhout zijn houtsoorten met een enorme sterkte en duurzaamheid in de loop van de tijd, maar onderhevig aan externe invloeden zoals het klimaat. Kleine scheurtjes, oneffen oppervlakken, vlekken, compensatiepluggen zijn zijn eigenaardigheid en vertegenwoordigen ook zijn waarde. Meubilair bijna "uniek" en altijd verschillend van het ene spel tot het andere.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro