Dressoir met 2 deuren en 3 lades van gerecycled tropisch hout - Slide

  • Code: SLIDE6
€ 2.389,85 € 2.987,31 -20%
Materiaal hout
Levertijden 7/10 werkdagen
Materiaal van de basis metaal
Lengte (cm) 160
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 85

Woonkamer dressoir van gerecycleerd tropisch hout

Dressoir voor binnen van naturel koffiekleurig gerecycled hout met 2 deuren en 3 lades met metalen pootjes .
Deze meubelset is letterlijk uniek , juist omdat het de eigenaardige geschiedenis van geleefde materie belichaamt. De verwerking vindt grotendeels plaats volgens ambachtelijke procedures . Elke kras en imperfectie, elk litteken op het hout, getuigt van de originaliteit van een verleden dat nieuw leven krijgt. Het legaal gerecycleerde tropische hout van oude kunstvoorwerpen, boten en verlaten gebouwen wordt vakkundig behandeld en geborsteld om waardigheid en glans terug te krijgen. Dit product combineert de essentie van rustieke smaak met de vormen van hedendaags design en met enkele details van de industriële stijl .

Coffee naturel finish: het oude hout wordt alleen gereinigd, goed geschuurd en behoudt zijn originele kleur en staat.

OPMERKINGEN: Teak en ander hardhout zijn houtsoorten met een enorme sterkte en duurzaamheid, maar zijn onderhevig aan invloeden van buitenaf, zoals het klimaat. Kleine scheurtjes, ongelijke oppervlakken, vlekken, compensatiepluggen zijn zijn bijzonderheid en vertegenwoordigen ook zijn waarde. Meubels die bijna "uniek" zijn en altijd verschillend van het ene spel tot het andere.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief