Made in Italy

Eettafel in grijs Fenix en gelakt staal Made in Italy - Settimmio

  • Made in Italy
  • Code: SETTIMMIO11
€ 1.748,55
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal Fenix
Materiaal van de basis Staal

Eettafel met fenix blad en stalen onderstel made in Italy, hoge kwaliteit.

Eettafel gemaakt in Italië met blad in fenix (dikte 40 mm) Londense grijze afwerking en onderstel in grafiet gelakt staal . Een meubelstuk dat wordt gekenmerkt door minimale lijnen en eenvoudige vormen die perfect combineren met de voorgestelde afwerkingen om een tafel tot leven te brengen met een elegante ziel die in staat is om een revolutie teweeg te brengen in de stijl van elke eetkamer of moderne keuken, met zijn sterke en exclusieve verfijnde persoonlijkheid . Het fenix-blad verrijkt de functionele kant die, door het gebruik van innovatieve harsen , een resistent, aangenaam aanvoelend en extreem ondoorzichtig oppervlak biedt, elementen die de esthetiek onderstrepen en voltooien, waardoor een revolutionaire en stijlvolle toets aan de tafel en de omgeving wordt gegeven .

Beschikbare maten:
  • L 140 x D 90 x H 75 cm (6 zitplaatsen);
  • L 160 x D 90 x H 75 cm (8 zitplaatsen);
  • L 200 x D 100 x H 75 cm (10 zitplaatsen);
  • L 250 x D 100 x H 75 cm (12 zitplaatsen).
NB : het tafelblad en onderstel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afwerkingen. Er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief