Eettafel met dubbel onderstel en 4 rotan stoelen - glijbaan

  • Code: SLIDE16
€ 3.877,55 € 4.846,94 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen

Woonkamertafel van gerecycled tropisch hout en 4 rotan fauteuils en kussen inbegrepen

Eettafel gemaakt in gerecycled hout in natuurlijke koffiekleur met dubbele onderstel gecombineerd met 4 kleine fauteuils gemaakt in gebleekt kubu rotan en grijs polyester kussen .
De tafel is letterlijk uniek , juist omdat hij de bijzondere geschiedenis van levende materie belichaamt. De verwerking vindt grotendeels plaats volgens ambachtelijke procedures . Elke kras en imperfectie, elk litteken op het hout getuigt van de originaliteit van een verleden dat nieuw leven krijgt. Het tropische hout dat legaal is gerecycled uit oude kunstvoorwerpen, boten en verlaten gebouwen, wordt vakkundig behandeld en geborsteld om zijn waardigheid en glans terug te krijgen. Dit product combineert de essentie van rustieke smaak met de vormen van hedendaags design en met enkele details van de industriële stijl .
De fauteuil biedt een comfortabele en omhullende zit dankzij de gebogen en ronde lijnen en is een perfect idee om de inrichting van elke buitenruimte compleet te maken.

Rotan is een plantaardige vezel die wordt verkregen door de verwerking van de stengels van de Zuid-Oost-Aziatische larikspalm. Naast zijn natuurlijke schoonheid en exotische uitstraling heeft rotan een aantal praktische voordelen: het is flexibel en licht van gewicht; het is bestand tegen schimmels en is het meest resistente materiaal tegen aantasting door weersinvloeden; het is een biologisch afbreekbaar materiaal.

Koffie natuurlijke afwerking: het oude hout wordt alleen gereinigd, goed geschuurd, waardoor de oorspronkelijke kleur en staat behouden blijft.

Dimensies:
  • tafel: L 260 x D 110 x H 78 cm
  • stoel: L 58 x D 65 x H 85 cm
OPMERKINGEN: Teak en ander hardhout zijn houtsoorten met een enorme sterkte en duurzaamheid in de loop van de tijd, maar onderhevig aan externe invloeden zoals het klimaat. Kleine scheurtjes, oneffen oppervlakken, vlekken, compensatiepluggen zijn zijn eigenaardigheid en vertegenwoordigen ook zijn waarde. Meubilair bijna "uniek" en altijd verschillend van het ene spel tot het andere.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief