Made in Italy

Eettafel met eiken gefineerd blad Made in Italy - Antonino

  • Made in Italy
  • Code: ANTONINO
€ 1.779,69 € 2.224,61 -20%
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal Gefineerd hout
Materiaal van de basis Metaal

Eettafel met blad van gefineerd eikenhout Made in Italy.

Eettafel met gefineerd eiken blad en zwart gelakte metalen structuur. De perfecte combinatie tussen de elegantie van het houten blad en de moderniteit van de metalen voet geeft leven aan een inrichtingsoplossing die in staat is om huiselijke ruimtes nieuw leven in te blazen met een moderne stijl, ze in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen en zo de echte hoofdrolspeler te worden van de Kamer. Een ontwerp dat wordt benadrukt door eenvoudige lijnen en essentiële vormen die samenvloeien om leven te geven aan een origineel en eigentijds accessoire, ideaal om uw keuken of eetkamer te verrijken en af te werken met persoonlijkheid.

Een product dat volledig in Italië is gemaakt en wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn gekozen om functionaliteit, stevigheid en een exclusief en elegant ontwerp te bieden in één meubelstuk. De twee afwerkingen die voor het blad worden voorgesteld, samen met de twee beschikbare maten, kunnen aan elke behoefte voldoen, zodat iedereen in zijn eigen huis kan genieten van dit ongelooflijke meubelstuk.

Beschikbare topafwerkingen:
  • ruwe eik;
  • thermisch eiken.
Beschikbare maten :
  • B 160 x D 95 x H 75 cm;
  • B 200 x D 100 x H 75cm.
NB er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief