Eettafel modern design 100x200 cm in hout en metaal Plant

  • Code: FLORA 2
€ 2151,02 € 2688,78 -20%
Materiaal hout en metaal
Maatregelen blad: 100x200 dikte 3,5 mm voet: 60 x 11 h.71 cm
Levertijden 14/20 werkdagen
Eettafel modern design 100x200 cm in hout en metaal Plant
Het ontwerp tafel Flora bestaat uit:
- bovenaanzicht van massief hout houtdeeltjes aan de lange zijden 35 mm dikke eik, natuurlijk eiken afwerking ingewikkeld en jointed hoofd
- benen in gelakt metaal roest
De Flora van de tafel ontwerp is gericht op het contrast tussen top en basis, met behoud van een groot gevoel voor esthetiek en formele balans. Het contrast tussen de houten vloer van de verwerking "scortecciata" in de omtrek en de metalen basis, opnieuw een perfecte harmonie rijk aan originaliteit.

verdere afwerking zowel het vlak van de basis zijn. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.

Het ontwerp tafel Flora maakt deel uit van een verzameling tabellen zorgvuldig ontworpen om de meeste van de huidige trends te maken in meubilair en het dagelijks leven. Een buitengewoon rijke array, waarbij elk element belichaamt unieke kenmerken, gekenmerkt door een meer verfijnde design, innovatieve en nooit saai. Het uiterlijk fodamentale, constant aanwezig in elk product, is de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, die een enorme impact in elke context.
Een collectie van ontwerper tafels die zo rigoureus design, nieuws en technologie combineert; individuele stukken sterk gekarakteriseerd en voorzien van een originele persoonlijkheid en goed gedefinieerd. Geselecteerd op basis van kwaliteitscriteria zoals hout, glas en metaal; alle "sterren" van deze collectie interpreteren de moderniteit met hun strakke lijnen en bieden zichzelf als voorwerpen van meubilair perfect voor de eisen van de huidige omgevingen.

FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van meubels die een achtergrond van de ervaring die door de wereld van meubilair loopt en aan te vullen in een kruis, van productie tot marketing heeft.
designstoelen, eettafels vaste en uitschuifbare tafels in hout, glas en metaal, bekleed bedden met container, fauteuils, woonaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf omvat alle rubriek meubels, het aanbieden van producten design en een sterke visuele impact heeft, zonder dat daarbij de functionaliteit en gebruiksgemak.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief