Made in Italy

Eigentijds dressoir met 4 deuren in hout gepolijst ebbenhout Ada 2

  • Made in Italy
  • Code: ADA2
€ 16.708,31 € 20.885,39 -20%
Materiaal Wood / Metal
Maatregelen 226 x 55 xh 86 cm
Levertijden 60 dagen werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Gewicht Product 150 kg
Eigentijds dressoir met 4 deuren in hout gepolijst ebbenhout Ada 2
Dressoir met vier deuren met een verfijnd en exclusief design voor moderne en hedendaagse meubels, die behoren tot de Original Sin collectie gemaakt door ontwerper Giorgio jongens.
Van echt gepolijst ebbenhout of witte parel, 45 ° verbinding met de randen 20 '' geborsteld glanzend en rugleuning afgewerkt als de voorkant.
Het interieur matte lak spiegel heen en structurele plaat (plus twee glasplaten geleverd), met Salice scharnieren middel sluiting gepolijste afwerking en knoppen of handgrepen in smeltend goud eindigt. Onedele metalen 24 karaat gepolijste gouden afwerking.
De Ada 2 geloof is ook verkrijgbaar in parelmoer witte versie: vragen om een schatting clienti@viadurini.it.

Afmetingen: 226 x 55 x 86 cm H
Gewicht: 150 kg

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief