Made in Italy

Eigentijds dressoir met 2 massief houten deuren en aniline leder Joy

  • Made in Italy
  • Code: JOY
€ 9.468,15 € 11.835,19 -20%
Materiaal Met hout / leder
Maatregelen 110 x 45 xh 160 cm
Levertijden 60 dagen werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Gewicht Product 105 kg
Mobile modern container met 2 houten deuren massief Joy
Geloof verfijnd en exclusief design voor moderne en hedendaagse meubels, die behoren tot de Original Sin collectie ontworpen door Giorgio jongens.
Joy is gemaakt van massief eikenhout met metaalbenen gepatineerde messing afwerking en stelvoeten, terwijl de twee deuren zijn bekleed aniline elite huid. Binnen zijn er twee verdiepingen en glas terug, die het symbool van de collectie is geweest, of de slang van de Hof van Eden, ook geborduurd op de kastdeur.

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief