Made in Italy

Elektrische Design Radiator Verticale Wand Design 1000 W - Picchio

  • Made in Italy
  • Code: PICCHIOELEC
€ 1.416,30 € 1.770,37 -20%
Materiaal koolstofstaal
Maatregelen H 1810 + 110 thermostaat x L 455 x Inter. 1760 mm x Uitgang w 1000
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Verticale design elektrische wandradiator in staal, gemaakt in Italië.

Deze elektrische radiator heeft een ontwerp dat bestaat uit 70x11 mm verticale platte buizen en 35 mm diameter collectoren.
Het is een koolstofstalen radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, onderzoek naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

De 110 mm thermostaat moet bij de hoogte worden opgeteld. Eenfasige 230 volt voeding. Verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen naast die in het vervolgkeuzemenu.
Witte thermostatische box standaard voor witte radiatoren; chroom voor de gekleurde radiatoren en roestvrijstalen afwerkingen.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Inbegrepen is de elektrische weerstand met infrarood uitgerust met standaard afstandsbediening, 1200 mm kabel met schuko-stekker en een glycol-supplement te gebruiken als antivries en roestremmer ter bescherming van het systeem.
Op aanvraag zijn de digitale elektrische weerstand, de weerstandskap in dezelfde afwerking als de radiator of de kamerthermostaatkit met weekprogrammering en radiofrequentie-ontvanger voor inbouwdoos verkrijgbaar.
De versie met de hydraulische installatie van de radiator is ook beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

Een handdoekhouder is op aanvraag ook beschikbaar, niet bij de prijs inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief