Made in Italy

Elektrische radiator Corten Finish in Italiaans marmerpoeder - Terraa

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: TERRAACORTEN1
€ 2.071,68 € 2.589,60 -20%
Materiaal marmerstof
Levertijden 5 werkweken
Energieklasse A

Elektrische radiator in marmerpoeder Corten-afwerking Gemaakt in Italië.

Deze elektrische radiator is gemaakt van glad marmerpoeder in corten afwerking . Het product heeft een volledig Made in Italy -productie die design, functionaliteit en technologie combineert om een gastvrije wellness-ervaring te bevorderen.

De eigenaardigheid van deze radiator ligt in het creëren van het corten-effect dat de karakteristieke roestbruine kleur vrijgeeft en elk afzonderlijk product uniek en onnavolgbaar maakt. De verwerking van dit specifieke effect vindt plaats via een aantal specifieke stappen die toewijding en tijd vereisen om de juiste reacties te laten plaatsvinden.

De realisatie van het corteneffect begint met het opstellen van een gepigmenteerde verf die rijk is aan ijzerhoudende aggregaten en die de transformatie van het oppervlak initieert dankzij de verneveling van een contrastmiddel om de pigmentreactie te activeren.
Na een tweede vernevelingsfase om de reactie weer te reactiveren, volgt een behandeling op basis van een speciale verf om de radiator te beschermen. Het eindresultaat dat voortkomt uit de verwerkingsfasen is dan ook een oppervlak met de typische oneffen kleur van corten die het licht en donker van roest combineert voor een origineel en harmonieus kleurenspel.

De unie tussen vakmanschap en duurzame technologie geeft leven aan een exclusief en nauwgezet productieproces, waarbij het doel wordt nagestreefd om een efficiënt, ecologisch en reactief product te creëren als het gaat om veranderingen in de temperatuur van de omgeving. In feite is dit product afkomstig van gepatenteerde systemen die zijn toegewijd aan een duurzame verwerking , rekening houdend met de impact op het milieu, waardoor een bijzonder schone lucht wordt gegarandeerd zonder stof op te werpen.

Beschikbare maten:
  • H.860 x L.550 x Inter.50 x Sp. 65 mm x Opbrengst w 500;
  • H.1100 x L.300 x Inter.50 x Sp. 65 mm x uitgang w 350.
NB Het corten-effect wordt bereikt door een proces dat het uniek maakt voor elke radiator, elk product is daarom onnavolgbaar en niet reproduceerbaar. Draadloze magnetische thermostaat inbegrepen. Exclusief ventielen en toebehoren, op aanvraag leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief